Back to Question Center
0

Voitteko näyttää minulle parhaat lähestymistavat saada uusia käänteisiä SEO?

1 answers:

Ei tarvitse sanoa, että linkittäminen on hiljattain tullut entistä tärkeämmäksi hakukoneoptimoinnissa (SEO) kuin koskaan aiemmin. Siksi uuden käänteisen linkin luominen - luonnollisesti ja orgaanisesti - on oltava jokaisen ylläpitäjän ja sivuston omistaja, joka haluaa saavuttaa huomattavan edistyksen SEO-sivustossa,. Katsotaanpa sitä - uusien käännösten hankkiminen, jotka todella toimivat paremman verkkomainonnan hyväksi, ei ole vain heidän luottamuksensa tai suosionsa - bridgestone palmas. Tarkoitan, että luonnollisen linkin rakentaminen tosiasiallisesti tarkoittaa todellisen arvon tuottamista verkkosivustollasi tai blogistasi - viime kädessä johtamaan markkinarakoja ja tekemään oman hankkeen, jota kannattaa jakaa, mainita ja yhdistää. Joten, ei ole tarvetta vain kiirehtiä yrittää napata suurin määrä uusia käänteisiä. Olisi paljon parempi korostaa niiden laatua ja orgaanista luonnetta - ennen kaikkea. Näin, anna minun näyttää sinulle joitain käytönaikaisia ​​lähestymistapoja oppimalla uusia käänteisiä parasta luonnollista mahdollisuutta - sisällöllisesti.

Ennen kaikkea jokaisella verkkosivustolla tai blogilla pitäisi olla vankka sivusisällisyys, joka tarjoaa suurta arvoa kiinnostuneelle yleisölle käyttäjille tai potentiaalisten asiakkaiden kohdekitille, joiden odotetaan muuttuvan todellisiksi asiakkaiksi. Näin Google voi tunnustaa erityisesti verkkosivustosi, koska ne ovat edullisempia laajemmalle verkkoaltistumiselle kuin mille tahansa verkkosivustoille tai blogeihin, jotka liittyvät aihekeskusteluun tai samaan yritystoimintaan. Mitä enemmän - ansaitset uusia käänteisiä ainutlaatuisella ja laadukkaalla sisällöllä, hyödyt esimerkiksi kontekstuaalisista yhteyksistä, jotka tunnetaan myös White-Hat SEO: n tehokkaimmiksi.

Sisältöoptimointi ja visualisointi

Tarkastele osaa tekstin kirjoituksista (tai ainakin pahimmista tylsistä) osaksi hyvin optimoituja ja ehdottomasti houkuttelevampia visuaalisia sisältöjä. Tarkoitan tässä, että suosittelemme sijoittamaan aikasi luomaan suosituimpia sisällön muotoja, jotka voidaan kohtuudella odottaa tuovan sinulle suuremman verkkoliikenteen ja houkuttelevat eniten käänteisiä linkkejä - lähes itsemääräämällä tavalla. Näin paremmin keskitymme luomaan visuaalisesti houkuttelevia infografisia tietoja, laskentataulukoita, grafiikkaa lisäarvoa tuottavalla tavalla.

Vieras blogi, joka rakentaa viranomaisen

Suorita joitakin suosittuja bloggaajia omassa markkinarakoosi tai ylhäältä vaikuttajat kannalta yrityksesi on edelleen hieno tapa paitsi ansaita pari uutta linkkiä, joilla on erittäin vahva PageRank, mutta rakentaa oman viranomaisen ja luottamuksen käyttäjien joukkoon. Viime kädessä - johtava alan asiantuntemuksen lähde, ottakaa siis johtava asema ja tekisit sivustostasi tai blogistasi erottuvan hakukilpailusta. Samalla kuitenkin älä unohda, että aina, kun toimitat laadukasta vierasosoitettasi kollegoihisi, voit ansaita ansaitut käännökset johtamaan entistä uskollisempia kävijöitä omille sivuillesi. Varmista vain, että kirjoitat hyvin kysyttyjä artikkeleita ja vain pakottavia blogiviestejä oikeaan tarkoitukseen - ja olet valmis!

December 22, 2017