Back to Question Center
0

Voitteko auttaa minua saamaan SEO etuja käänteisiä selittää?

1 answers:

Ennen kaikkea, katsotaanpa tärkein sanasto SEO-käänteisistä. Sinun tulisi tuntea nämä normaalit termit verkkoyhteyksistä itsestään ja linkkien rakentamisprosessista asteikolla. Katsotaanpa läpi perusteet määritellyistä käännöksistä, jotka selitetään ydinmääritelmillä.

Link Juice

Link Juice - tarkoittaa yleistä arviota eikä tarkkaa mittausta. Linkin mehu on yhdestä verkkosivustosta toiseen siirrettävän linkin "voima", "arvo" ja "viranomainen" - cheap rdp online. Tätä termiä käytetään viittaamaan laadukkaisiin käänteisiin, joissa DoFollow-attribuutti on lisätty HTML-koodiin. Tällaisia ​​käänteisiä linkkejä on yleensä tarkoitus siirtää tai jakaa uudelleen yksi tärkeimmistä web-linkin metristä, joka tunnetaan nimellä PageRank-pisteet.

Backlinks with DoFollow

DoFollow linkit - ovat ainoa tyyppi käänteisiä käytetään SEO tarkoitukseen. Yksinkertaisesti, voimakas teho käänteisiä DoFollow pyörii lähinnä niiden kykyä siirtää Link Juice. Nämä linkit toimivat indeksointitarkoituksiin - tarkoitan, että ne auttavat hakua indeksointirobotteja siirtymään sivustosi tai blogin eri osiin ja sivuihin. Samanaikaisesti DoFollowin linkit tarjoavat ulkoisen polun, joka osoittaa kohdesivulle muualla verkossa. Se tarkoittaa, että jokainen live-käyttäjä saa "seurata" tällaisen linkitetyn yhteyden polkua.

Käänteisiä linkkejä NoFollow

NoFollow käänteisiä voidaan selittää muun tyyppisiä linkkejä, joilla on lähes nolla paino ja vaikutus SEO. NoFollow-tagilla sulautetut linkit eivät voi siirtää Link Juicea. Näin ollen heillä ei ole suoraa vaikutusta sivun sijoituspaikkaan. Esimerkiksi NoFollow-linkkejä voidaan käyttää, kun haluat määrittää ulkoisen yhteyden, jossa ei ole täysin luotettavaa verkkosivustoa tai blogia. Ne ovat silti hyödyllisiä paremman indeksoinnin kannalta, ja ne voivat auttaa sinua rakentamaan monipuolisen valikoiman erilaisia ​​linkkejä, joilla on eroja vallasta ja tarkoituksesta. Ja erityisesti monimuotoisuus on linkkiprofiilinne edullisin ominaisuus. Tarkoitan, että tämä signaali on riittävän kriittinen, jotta Google voidaan ottaa huomioon hakuehdokkaiden myöntämisessä.

Tämä luokka käänteisiä voidaan selittää heikkolaatuisina yhteyksinä, jotka syntyvät tavallisesti epätoivoisessa yrityksessä nostaa nykyisiä hakuehtoasemia millä tahansa kustannuksella. Tarkoitan, että vedonlyönti roskasina, merkityksettöminä tai jopa laittomina kohteina, nämä linkit todennäköisemmin vahingoittavat yleistä SEO-ponnistustasi eikä anna todellista parannusta. Siksi sinun tulisi varoittaa ja ohjata heikkolaatuisia linkkejä, joita tavallisesti syntyy linkkipyörien (linkkipörssien), PBN: iden (yksityisten blogiverkkojen) tai häikäilemättömien tarjoajien kanssa, jotka tarjoavat näennäisesti luonnollisia maksullisia linkkejä myytäväksi.

Sisäiset linkit

Tämän tyyppistä linkkirakennetta käytetään antamaan vankka perustus verkkosivujen arkkitehtuuriin, mikä parantaa käyttäjäystävällisyyttä ja selailukokemusta. Sisäiset linkit antavat passin samalle verkkotunnukselle - vain helpompi selata eri osioiden ja niihin liittyvien sivujen kautta verkkosivustossa tai blogissa. Huomaa kuitenkin, että hyvä looginen rakenne on vielä melko mitattavissa oleva signaali, joka voi osaltaan edistää mahdollisesti korkeampaa hakuehtoasemaa pidemmällä aikavälillä ainakin välillisesti.

December 22, 2017