Back to Question Center
0

Mikä on helpoin tapa rakentaa korkeita PR7-käänteisiä?

1 answers:

Minusta ei ole vaikeaa rakentaa paluupyyntöjä, ja se voi olla varsin helppo tehtävä, kun sitä käsitellään oikealla tavalla. Ja pystyt myös luomaan menestyksekkäästi linkkejä korkeimmista arvovaltaisista verkkosivustoista, joilla on korkein PageRank -malli. Tarkoitan, että voit vapaasti napata vain yhden PR7-linkin, mutta myös paljon arvokkaampia, joilla on jopa PR8- tai jopa PR9-pisteitä. Ja alla aion näyttää sinulle hyviä paikkoja, joilla on melko korkea PageRank-arvo, johon kannattaa rakentaa linkkejä. Tarkastellaan esiteltyä luetteloani mukaan lukien joitain suosituimpia sivustoja, kuten Tietoja. minulle - glassware online malaysia passport. WordPress. org, Drupal. org, Apple. com, samoin kuin Flickr. com.

Seuraa minun askel askeleelta toimintasuunnitelmia saadaksesi ylimääräisiä PR7-käänteisiä siellä osoittamaan omalle verkkosivustolle tai blogille. Pidä lukemassa ja nauti melko mitattavissa olevista parannuksista PageRankissa, verkkotunnuksen viranomaisessa ja koko näkökulmasta.

Tietoja. me

Suosittelen, että yrität ensin kokeilla oikein ja missään muualla. Noin. minulle on erittäin yksinkertainen online-alusta, joka on suunniteltu korttilehdoksi verkkokauppaliiketoiminnalle. Palvelun avulla voit vetää kaiken mitä tarvitset yhdessä - sekä yrityssivustoja että henkilökohtaisia ​​profiileja sosiaalisen median sivustoissa, kuten Facebookissa, LinkedInissä, Google Plusissa ja muissa verkkosivustoissa tai blogisivuissa. Tässä on, miten voit saada pari arvokasta PR7-linkkiä. Siirry A-sivun pääsivulle rekisteröintiin. Kun sinulla on kaikki paikoillaan - mene vain "muokkaa" -sivulle ja jatka "elämäkerta" -osiosta. Seuraavaksi lisää linkki, joka osoittaa sinulle tärkeimmän sivuston tai blogin. Voit suorittaa tehtävän vain napsauttamalla välilehden linkkejä sijoittamaan sinne oman verkkotunnuksesi - ja olet valmis!

WordPress. org

Se on tunnettu ja luotettava palvelu, joka tarjoaa avoimen lähdekoodin ohjelmiston. WordPress käsittelee lähinnä blogging- ja CMS-verkko-kehyksiä, joiden arvioidaan tukevan ja tukevan noin neljäsosa koko verkkoresursseista tällä hetkellä. Tässä on, miten saada ansaitut käänteiset sivut, joiden PageRank-arvo on jopa 9 pistettä. Sinun tarvitsee vain suorittaa rekisteröintimenettely ja jatkaa äskettäin luotua profiilisivua - vain täyttääksesi sivustosi tai blogisi URL-osoitteen.

Drupal. org

Lähes yhtä yksinkertainen kuin edellinen vaihtoehto, voit vain rekisteröityä Drupal. org - ja saat tarvittavan määrän PR7-käännöksiä. Itse asiassa kaikki Drupalilla. org on oltava sileä ja itsestään selvää, joten sinun ei todennäköisesti kohdata ongelmia siellä.

Flickr. com

Yritä luoda linkkejä tähän suosittuun hosting-palveluun. Muiden edistyneiden ja varmasti tehokkaiden ominaisuuksien lisäksi Flickrissä. com, tämän sivuston avulla voit tutustua ja jakaa valokuvia paikallisissa käyttäjissä ja sitoutuneissa yhteisöissä. Paljon kuin kahden edellisen tapauksen osalta sinun tarvitsee vain luoda henkilökohtainen profiili ja laittaa se rekisteriin. Kun se on tehty, klikkaa palkkia ja valitse oikea vaihtoehto muokata profiilitietojasi. Älä unohda tallentaa edistystäsi ja nauti toisesta käänteisestä linkistä, joka osoittaa sivustoosi tai blogisi. Onnea!

December 22, 2017