Back to Question Center
0

Kuinka luoda useita käänteisiä linkkejä kerralla?

1 answers:

Tällä hetkellä kaikki tietävät, että käänteisiä linkkejä ei luoda yhtäläisesti. Linkkirakennus oli yksinkertainen hakukoneoptimointitekniikka ennen kuin Google asetti Penguin-päivityksensä. Nykyään, jos kirjoitat paljon artikkeleita ja lähetät ne eri artikkeleiden lähetys sivustoille, se joko antaa sinulle mitään tuloksia tai aiheuttaa hakukoneen seuraamuksia. Ja muistan, kukaan ei tiedä, mitä Google tekee seuraavaksi - sostegno muro tv. Aina kun yrität pelihakualgoritmia, sinun on oltava valmis saamaan seuraamuksia.

Ei kuitenkaan ole syytä lopettaa mitään tekemistä linkkien hankkimiseen. Sen sijaan sinun on opittava luomaan korkealaatuisia saapuvia linkkejä oikealla tavalla.

Älä usko, että joku, joka väittää, että linkki rakennus on kuollut. Taaksepäin suuntautuvat linkit ovat ensisijainen tekijä. Kuitenkin vain orgaaniset ja yhtä hyvin saadut linkit voivat tuoda tuloksen.

Tämä viesti on suunniteltu jakamaan kanssasi hyödyllisiä vinkkejä linkkien rakentamiseen skaalautuvalla tavalla.

Miten luoda terveellinen linkkirakennus perustus?

Kuvitellaan, että luot uuden sisältökappaleen ja haluat mainostaa sen Googlen hakutulossivulla. Koska tiedät, että parempia korkeita PR-arvoja syntyy linkkeistä laadukkailta sivustoilta, eikö olisi järkevää luoda ulkomaille linkkejä mahdollisimman nopeasti? Ei ole järkevää rakentaa paljon saapuvia linkkejä uuteen sisältökappaleeseen lyhyessä ajassa. Tällainen toiminta näyttää epäilyttävältä Googlelta. Parempi ratkaisu on auttaa Googlea löytämään ja indeksoimaan sisältöäsi. Se vie jonkin aikaa, mutta sillä on enemmän arvoa sivustoosi. Kun sisältösi on indeksoitu, voit saada orgaanisen linkin mehua ja parantaa rankingitasi.

Miten auttaa Googlea löytämään ja indeksoimaan sisältöäsi?

Voit nopeuttaa sisällön indeksointiprosessia käyttämällä Alexa-työkalua. Verkkohakuroijat parantavat tätä sivustoa koko ajan. Kun syötät verkkotunnuksen URL-osoitteen Alexa-työkalulla, se lisää automaattisesti uusi, optimoitu sivu tietokantaan. Kun hakurakeilijat parantavat sivustosi uudelleen, myös Googlen käsittelee alkuperäisen sisältökappaleesi.

Toinen tehokas tapa houkutella Google-robotteja sisältöön on luoda datapohjaisia ​​infographics. Se voisi toimia sinulle, koska sosiaalinen media auttaa nopeammin indeksointia ja näkyvyyttä. Siksi jos uusi sisältösi on suosittu sosiaalisen median alustoille, se antaa signaalin Googlelle, että käyttäjät löytävät sisällönlaadun ja linkit. Tämä tarkoittaa sitä, että kun aloitat ulkoisten linkkien luomisen tämän laadukkaan sisältökappaleen ympärille, mikä tahansa verkkosivuston linkki tulee orgaaniseksi.

Sinun on kuitenkin varmistettava, että jaat lukijat sisältöä hyödylliseksi ja hyödylliseksi, sillä jokainen uusi artikkeli, viesti tai linkki on lisäarvoa potentiaalisille asiakkaille.

Perinteinen vanhentunut linkkirakenne ei yleensä välitä loppukäyttäjistä. Kuitenkin saada laadukasta linkkiä ja näyttää luonnollisilta hakukoneiden silmissä, sinun on keskityttävä siihen, mitä kohderyhmäsi haluaa. Lukijasi ei pidä pahoitella, että he noudattavat ehdotettua linkkiä.

December 22, 2017