Back to Question Center
0

Kuinka parantaa Amazon SEO?

1 answers:

Tilastotietojen mukaan yli 55% käyttäjistä, jotka haluavat tehdä verkkokauppoja, kääntyvät Amazon-kaupankäynnin alustalle löytääkseen he tarvitsevat. Se on viitekohta asiakkaillemme nykypäivinä. Käyttäjät tarkistavat tämän alustan aluksi sen vuoksi, että ilmenee ilmeisiä syitä, kuten tämän sivuston hyvä maine, kyky vertailla hintoja ja löytää paras hinta verkosta, kyky lukea asiakkaiden palautteita ja niin edelleen.Lisäksi käyttäjät tietävät, että jos heillä on kielteisiä kokemuksia tämän alustan kanssa, he saavat täyden korvauksen. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät Amazon hyötyä sekä ostajille että myyjille. Siksi jos haluat kohdistaa suurimman määrän potentiaalisia asiakkaita, Amazon on paras käyttöympäristö näihin tarkoituksiin - crown headpiece spring racing. Jotta saisit kaiken hyödyn irti yritystesi tästä kaupankäyntijärjestelmästä, sinun on otettava käyttöön joitain hakukoneoptimoinnin taktiikkoja esitelläksesi tuotteitasi ja liiketoimintaasi.

Tämä artikkeli on suunniteltu auttamaan sinua parantamaan Amazonin SEO-sivustoa ja tekemään tuotteesi näkyvillä tällä suurimmalla verkkokaupan alustalla.

Periaate tuotteiden ranking Amazon

On olemassa useita keskeisiä ranking tekijöitä sinun täytyy tehdä parantaa Amazon. Jos haluat luoda hyvin optimoidun tuotetiedotuksen, sinun on tiedettävä, mihin tekijöihin haluat keskittyä.

Amazon A9-ranking-algoritmin mukaan mahdollinen asiakas näkee seuraavat tiedot hakulausekkeen jälkeen:

  • klikkausmäärän;
  • tuotteen hinnoittelu;
  • kohdennetut avainsanat ja tunnisteet;
  • tuotteen saatavuus (tällä hetkellä saatavilla tai varastossa);
  • myyntihistoria;
  • asiakasarvostelut.

Kaikki nämä näkökohdat voidaan jakaa suorituskykyyn ja relevanssitekijöihin. Ensimmäinen elementtiryhmä osoittaa, mitä signaaleja Amazon käyttää tuotteiden sijoittamiseen sen mukaan, kuinka paljon rahaa he tekevät tekemällä näin. Relevanssitekijät ovat tuotteen relevanttius käyttäjän haun jälkeen.

Tarkastellaan ensin tehokkuusperusteisia ranking-tekijöitä. Ensinnäkin se on muuntokurssi. Tulokset ovat ilmeisiä Amazon-luokitustekijöistä. Voit käyttää useita tehokkaita taktiikoita näyttämään Amazon-tuotteesi muunnos hyvin mahdolliseksi. Kun on kyse selkeästä kuvasta tuloksista, Amazon on melko hankala. Voit tarkkailla erilaisia ​​tietoja, kuten yksiköitä ja istuntoja, mutta ei riittävästi tietoa tilanteen hallitsemiseksi.

Löydät keskustelutietosi siirtymällä Raportit, sitten Business Reports, Detailed Page Sales ja lopuksi Traffic. Täällä on tarkistettava yksikön istunnon prosenttiosuus tai toisin sanoen istuntojen määrä.

Voit parantaa Amazon-sijoitustasi, sinun on säädettävä ostolistaprosenttiasi. Esimerkiksi tilaamasi yksiköt ostoslokeroista ilmoittavat Amazonille, että muutat enemmän.

Voit vaikuttaa suorituskykyyn perustuvalla sijoituksella kuviesi optimoinnilla ja tuotteiden hinnoittelulla.

Katsokaamme nyt Amazonin rangaistustekijöitä, jotka perustuvat relevanssiin. Relevanssitekijät koskevat hakuhaun ja sivun sisältämien tietojen merkityksellisyyttä.

Jotta sivusi olisi käyttäjän kyselyn kannalta tärkeämpi, sinun on optimoi tuotetietojen otsikko. Sinun on sisällytettävä otsikoihin ja kuvaukseen tärkeimmät ja kohdennetut avainsanat, joiden avulla tulevat asiakkaat voivat löytää tuotteesi sivulla.

Tärkeimpiä tekijöitä, jotka sinun on sisällytettävä nimikkeeseesi ovat tuotemerkki, lyhyt kuvaus (väri, koko, materiaali, määrä), tuotteen rivi ja joille tämä tuote on suunniteltu (lapset, aikuiset jne.)

December 22, 2017