Back to Question Center
0

Mikä on paras tapa ansaita ulkoisia käänteisiä SEO?

1 answers:
Katsotaanpa se - ulkoisten käänteisten SEO-sivustojen luominen on yksi keskeisistä osista, jotka voivat ajaa sivustosi tai blogisi paremmin altistumista verkkohakuun. Mutta ennen kuin aloitat, harkitse tätä ruma totuus rakentaa ne hakukoneoptimoinnin. Joten varmista, että olet valmis seuraavilla perusteilla ennen kuin voit kohtuudella jatkaa ansaitsemalla ulkoisia käänteisiä SEO:

 • Sinun pitäisi olla sivustosi tai blogi hyvin optimoitu teknisellä tasolla.
 • Rakenna kiinteä sivustorakenne.
 • Sinun tulisi sijoittaa aikaa ja vaivaa puhtaasti ainutlaatuiseen sisältöön, joka tuottaa arvoa.

  1 - solution logiciel. Valitse oikea linkkitarkkaustyökalu, kuten Semalt Analyzer, Screaming Frog SEO Spider, Moz: n Open Site Explorer - testasin heitä käytännössä pari verkkosivustoa ja blogeja. Tehkää hyvin kaikki tekniset virheet, jotka voivat vaikuttaa hyvään käyttökokemukseen seuraavilla kuvioilla:

  • Sivun latausnopeus.
  • Mobile reagoiva web-suunnittelu ja käyttökokemus.
  • Sivustojen kaksoiskappale sekä kaksoiskappaleet.
  • 302 ohjaa ja ohjaa ketjuja uudelleen.
  • 404 virheet ja muut kanoniset virheet.
  • Ulkopuolisten linkkien väärinkäyttö ja SEO-direktiivit (esim. g. , noindex, nofollow).

  2. Keskity käyttäjän tarpeisiin sen sijaan, että manipuloisit Googlen hakualueiden algoritmia. Tarkoitan täällä, että sisältösi on tuotava todellista arvoa ja miellyttävä käyttäjää. Tällä tavoin sijoitat aikaa ja vaivaa ulkoisten käänteisten SEO-ulkoasioiden luomiseen - ansaitsemalla ne luonnollisesti sisällöllisesti - varmista, että sinulla ei ole ainakin seuraavia ongelmia:

  • Sisällesi ei riitä todellinen käyttäjä (liian pitkät tai tylsät kirjoitukset, jotka tuskin vetosivat elävien hakijoiden tärkeimpiin tarpeisiin).
  • Vanhentunut sisältö (muistan - sivustosi tai blogisi odotetaan toimivan mukavasti sen kanssa ja auttaa käyttäjää enemmän kuin markkinarakoosi).
  • Riittämätön syvällinen tietotutkimus (tietenkin, jolla on paljon valtuuksia, voi olla hieno löytää itsesi Googlen haun yläosaan, mutta se ei silti vielä riitä voittamaan).
  • Luotettavuuden ja persoonallisuuden puute (harkitse omien tapaustutkimusten tekemistä, silmiinpistäviä laskentataulukoita, infografisia tietoja ja muuta arvokasta sisältöä, joka on houkutteleva kohdeyleisösi).
   Huono visuaalinen valitus (helpottaa lukemista luotipisteillä, hienoilla otsikoilla ja kuvailevilla luetteloilla, käyttää vain kelvottomia tekstikirjoituslohkoja, pakottavia otsikoita ja kuvia sekä visuaalisesti houkuttelevia kirjasimia ja sopivia taustoja).

  3. Ainoa tapa ansaita ulkoinen käänteisiä SEO orgaanisesti on rakentaa suhteita. Katsotaanpa sitä - sivustosi tai blogisi ei ole etäinen saari erottaa merivedet. Vain hyvin rakennettu yhteys ja terveet suhteet voivat johtaa ansaitsemaan tehokkaampia linkkejä ja levittämään laajasti internetissä. Jotta voit hyödyntää prosessia, joka toimii lähes itsenäisesti, seuraa seuraavia:

  • Sisällön antaminen paljon sisällöstä voi antaa sinulle paitsi saada enemmän linkkejä, jotka osoittavat verkkosivustoosi tai blogisi vastineeksi, mutta auttaa sivustossasi tai blogissa luomaan lisää johtaa, osakkeita, seurauksia jne.
  • Luodaan tiiviitä ja molempia osapuolia hyödyttäviä suhteita alan vaikuttajiin ja parhaisiin bloggaajiin. Älä koskaan rajoitu itseäsi tähän ärsyttävään ja yleisesti hyödytöntä ulottuvuuteen kylmällä sähköpostilla.
  • Kirjoittamalla joitakin hyvin ajattelevia ja puhtaasti merkityksellisiä kommentteja parhaiten käyneistä blogeista tai suosituimmista verkkosivustoista yrityksesi tai markkinasegmentin.
  • Käännä verkkosivusto tai blogi kohtuullisen ansaitsevaksi, arvostavat arvokkaat linkit varmasti. Tarkoitan, että voit tehdä omia artikkeleitasi, viestejäsi tai arvokkaita vierasbloggauksia joistakin kuumimmista tai kaikkein vaativimmista aiheista - vain mainostaa sisältöäsi luonnollisesti ja tulla näkyviin mahdollisimman monille Internetin käyttäjille kiinnostuneille käyttäjille. Muista, että lopullinen tavoite on saada lukemattomia kommentteja ja osakkeita suosittujen sosiaalisen median kautta - vain muutaman tunnin kuluttua viimeisimmän päivityksen julkaisemisesta, tuoreesta sisällöstä tai uudesta tuote tai palvelu. Niinpä suosittelen, että otat tutkittavaksi sisällön edistämisen laaja-alaisen aiheen. Se maksaa aina, olen varma.

December 22, 2017