Back to Question Center
0

Onko mahdollista saada käänteisiä PR10-sivustoilta?

1 answers:

Todennäköisesti se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Kaikki on kuitenkin todellinen, jos sinulla on älykäs lähestymistapa ongelmaan. Sinun täytyy olla tietoinen siitä, että siellä on paljon mahdollisuuksia saada PR 10 käänteisiä päivittäin. Sinun tarvitsee vain pitää silmäsi ja korvat avoimina aina etsiä uutta linkkirakennusmahdollisuuksia - classic cloche. On järkevää kokeilla tehokkaampia linkkirakennustekniikoita kuin vieraan blogeja tai kommentoida linkkejä saada korkeat PR-saapuvat linkit.

Keskustelemme mahdollisista tavoista saada PR10-käänteisiä linkkejä. Jotkut verkkovastaavat uskovat, että ainoa tapa saada korkealaatuisia ulkomailta linkkejä on tuottaa fantastinen sisältö. Jos sisältösi on hyödyllinen, saat laadukkaita ulkoisia linkkejä. Se on kuitenkin kaukana todellisuudesta. Se toimii loppujen lopuksi, mutta kuka saa niin kauan odottaa. Toinen yleinen tapa rakentaa PR10-käänteisiä on luoda hyvää sisältöä ja tehdä kampanjaa omassa markkinarakoesassasi, jossa kysytään sivuston omistajia ja bloggaajia linkittämään sinuun.


Molemmat yhteystoimintastrategiat eivät kuitenkaan todellisuudessa ole tehokkaita. Ensinnäkin, ei ole helppoa luoda fantastista sisältöä, joka tarjoaa käyttäjille tietoja, joita he eivät koskaan kuulleet aiemmin. Kestää paljon aikaa ja ponnisteluja tällaisen laadukkaan sisällön tuottamiseen. Toinen ongelma on, kun sisältösi ei liity arvoon. Tällöin voit luottaa keskiluokkaisiin tai heikkolaatuisiin web-lähteisiin. Outreach ei toimi näissä tilanteissa. Lisäksi ajattelevat vaikuttajat saavat päivittäin lukuisia pyyntöjä linkin rakentamisen mahdollisuuksista. Useimmissa tapauksissa he vain jättävät pyyntösi ilman edes lukea sisältöäsi.

Täydellinen ratkaisu ja muuten minun elämäni uskonto on tehdä kaiken itsellesi ilman, että luottaa muihin. Katsotaanpa tarkemmin, miten se toimii.

Luo omat linkit

Se voi kuulostaa hulluksi, mutta voit luoda omat linkit muihin korkeisiin PR-lähteisiin. Esimerkiksi olen kiinnostunut tällaisista PR 10 web-lähteistä, kuten Google, Reddit, Facebook, LinkedIn, YouTube ja muut. Näiden sivustojen avulla voit luoda omia laadukkaita, asiaankuuluvia linkkejä ja parantaa sivustosi sijoitusta. Et voi vain laittaa linkki näihin suosittuihin web-alustoihin. Sinun on luotava asianmukainen, laadukas ja asianmukainen läsnäolo jollakin näistä sivustoista, ja jättää sitten vasta käänteisiisi. Sinun täytyy luoda hyvä profiili ja täyttää se mahdollisimman tehokkaasti. Ensisijaisena tehtävänäsi on tuottaa paljon sisältöä, joka liittyy linkkiisi. Näin tekemällä linkki on tehokas ja kontekstuaalinen.

Seuraavassa vaiheessa sinun on luotava linkkejä kaikkien web-lähteiden välillä, joissa sivusi on läsnä. Jos esimerkiksi julkaiset uuden viestin Facebookissa, sinun on linkitettävä siihen LinkedInistä, Instagramista, Pinterestistä, Twitteristä ja muista tileistä.Ja päinvastoin, niin että kaikilla sivuilla itsellään on linkkejä. Tuloksena saat suuria PR 10 -vastekytkimiä ponnisteluissasi ilman sentin menoa.

December 22, 2017