Back to Question Center
0

Semalt Review: Web Data Kaavin Työkalut, jotka voivat todella auttaa sinua

1 answers:

Tiedämme, että kaavinta on monimutkainen tekniikka, johon liittyy kohdistamista ja tietojen keräämistä eri verkkosivustoilta. Suurin osa yrityksistä riippuu tiedoista, ja yksinkertainen verkkokaappaustyökalu voi ratkaista erilaisia ​​tietojenkäsittelyongelmia, jotka tarjoavat meille dynaamisemman ja hyödyllisemmän sisällön.

Verkkorakaisuvälineiden konkreettiset hyödyt ovat, että ne ovat helppokäyttöisiä ja ne voivat saada tarkkoja tietoja muutamassa sekunnissa - floradix pills. Jotkut vaihtoehdot ovat ilmaisia, kun taas toiset maksetaan. Verkkokaappaustyökalut vaihtelevat toisistaan ​​ominaisuuksien, vaihtoehtojen ja siirrettävyyden perusteella. Jotkut vaativat koodeja, kun taas muut eivät vaadi ohjelmointitaitoja.

1. ParseHub

ParseHub tukee evästeiden, uudelleenohjausten, JavaScriptin ja AJAX: n indeksointia ja kaavinta useilla verkkosivustoilla. Se pystyy tunnistamaan ja poimimaan tietoja koneen oppimistekniikan ansiosta sen ansiosta. ParseHub on tähän mennessä viilein ja suositeltavin web data scraping työkalu, joka tuottaa tulostustiedostoja eri muodoissa. Se on ihanteellinen Linux- ja Windows-käyttäjille, ja se on ilmainen web-sovellus, jossa on viisi indeksointivaihtoehtoa.

2. Agenty

Olitpa etsimässä suurta tietomäärää tai suunnitellut joitain verkkohakemistohankkeita, Agenty suorittaa paljon tehtäviä sinulle. Tämän työkalun avulla voit suorittaa samanaikaisesti erilaisia ​​kaavintatöitä ja kaapata suurta määrää tietoja. Se tarjoaa meille raaputut tiedot JSON-, TSV- ja CSV-muodoissa ja käyttää sovellusliittymiä automatisoimaan tiedonkeruu valitsemallasi ohjelmointikielellä. Sen vapaassa versiossa on rajallinen määrä vaihtoehtoja, joten voit käyttää maksullista versiota, johon sisältyy rahat takaisin -takuu.

3. CloudScrape

CloudScrape on vielä yksi web data kaavinta työkalu, joka tukee valtavaa tietomallistoa eikä vaadi lataamista. Tämä selainpohjainen sovellus pystyy helposti määrittämään indeksoijansa ja ottamaan reaaliaikaiset tiedot sinulle. Myöhemmin voit tallentaa uutetut tiedot Google Drivelle ja -kansioon. net tai saat sen vietyksi CSV: ksi ja JSON: ksi.

4. Datahut

Datahut on erittäin skaalautuva, joustava ja yritysluokan web-tiedonsiirtotyökalu kaikkien tietotarpeiden tarpeisiin. Saat tarkat tiedot kohtuullisin hinnoin ja 100% rahat takaisin-takuu. Sinun on muistettava, että Datahut ei ole ilmainen versio, mutta sen premium-versio on budjettiystävällinen ja sopii aloittelijoille ja vakiintuneille yrityksille. Se kerää tietoja useista sivustoista ja kerää tuotteita, sisältöä, kuvia ja profiileja sinulle.

5. Webhouse. io

Web-talo. io on web-sovellus, joka tarjoaa suoran ja helpon pääsyn strukturoituihin tietoihin ja käyttää web-indeksointitekniikkaa erilaisten toimintojen suorittamiseen. Se pystyy indeksoimaan sivustosi ja poimimaan tietoja eri verkkosivuilta yli 200 kielellä. Se tukee RSS, JSON, HTML ja XML-tiedostoja.

6. Fivetran

Yksi parhaista datan kaavinta työkaluista on Fivetran. Se on tehokas ja luotettava tiedonpoistaja ja säästää energiaa ja aikaa. Fivetran voi tuoda tiettynä ajankohtana 100-100000 verkkosivua ilman mitään kysymystä.

December 22, 2017