Back to Question Center
0

Kuinka luoda dofollow-käänteisiä oikealla tavalla?

1 answers:

Palautteet ovat välttämättömiä verkkoyrityksille. Webmasters ovat melko innokas saada käänteisiä niiden verkkosivuja, koska se voi edistää SEO pyrkimyksiä ja nostaa sivuston sijoitus. Tässä valossa viimeiset Google-ranking-päivitykset, sivuston omistajat uskaltavat luoda heikkolaatuisia linkkejä, koska se voi aiheuttaa ranking-pudotuksia ja muita Googlen seuraamuksia - cctv cameras small. Siksi kaikki ylläpitäjät etsivät korkeita PR-verkkopohjaisia ​​lähteitä käännösten luomiseen niihin. Tällaisten arvovaltaisten WWW-lähteiden määrä on rajallinen, ja niiden hankkiminen on vaikeaa. Kuitenkin, jos yrityksesi on mahdotonta luoda liikesuhteita korkeiden PR-sivustojen kanssa, ei ole syytä ryhtyä roskapostin rakentamiseen. Sen sijaan sinun pitäisi etsiä muita hankalia tapoja tehdä korkeita PR-linkkejä. Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miten käännöksiä saadaan PR10-sivustosta. Vuosien mittaan Wikipedia on tullut iso ongelma useimmille markkinoijille, koska on lähes mahdotonta ylittää tämä lähde Googlessa. Tämä ikuinen kilpailija voi kuitenkin tuoda yrityksesi hyötyä laadukkaiden saapuvien linkkien muodossa. Sisällönmarkkinoijat voivat käyttää Wikipediaa sekä auttaa hakukoneoptimoinnin avulla että edistävät maailman suurinta opetuslähdettä.

Ihmiset usein vääristävät käännösten roolia Wikipediassa. Useimmat heistä ajattelevat, että on tarpeellista lisätä linkki ulkoisiin linkkeihin, jos sisältö on asianmukainen verkkosivustojen tuotannonalalle. Todellisuudessa se ei kuitenkaan lainkaan vaikuta. Jos sinulla on älykäs tapa lisätä linkit Wikipediaan, se tuo sinulle paljon myönteisiä tuloksia. Päinvastoin, se voi aiheuttaa monia asioita, mukaan lukien lisäämällä verkkotunnuksesi roskapostiksi ja kielletyksi Wikipediasta.

Tässä artikkelissa aion jakaa kanssasi joitakin parhaita käytäntöjä Wikipedia-käännöksissä. Joten, jos se on tehty oikein, se voi silti olla suuri hyöty sivustosi hakukoneoptimoinnille.

Miten käännökset ovat muuttuneet Wikipediaa viimeisen vuosikymmenen aikana?

Wikipedia julkaistiin vuonna 2001 maailman suurimmaksi koulutukselliseksi web-lähteeksi. Tuolloin käänteiset ostot ja muut roskapostin linkittämisen tekniikat eivät olleet niin suosittuja. Siksi kaikille sallittiin luoda dofollow-käännöksiä Wikipediaan. Kuitenkin Googlen raskas painotus Wikipedia ja sen käänteisiä, webmasters olivat nopeasti ylöspäin SEO vaikutus. Wikipediasta lähtien Wikipedia on muuttanut suhtautumistaan ​​sivujensa tekemiseen. Jotta vältetään massiiviset roskapostin hyökkäykset ja Googlen sääntöjen rikkominen, Wikipediassa sallitaan vain nofollow-linkit, jotka eivät siirtä linkin mehua. Wikipedia luo lisäksi luettelon, jonka tarkoituksena on estää verkkotunnukset, joita he pitävät roskapostina.

Vaikka nofollow käänteisiä vähemmän vaikutusta SEO kuin dofollow niistä, Wikipedia backlinks ovat edelleen joitakin kaikkein vaativat digitaalisilla markkinoilla. Se voidaan selittää tämän lähteen korkealla PageRankilla ja Googlen oikealla asenteella tämän lähteen linkkeihin.

December 22, 2017