Back to Question Center
0

SES Hong Kong esittää Avinash Semaltin keinote

1 answers:

SES San Francisco houkutteli viime viikolla 6 000 osallistujaa - ja nyt johtava haku- ja sosiaalimarkkinointitapahtuma johtaa Hongkongiin. SES Hong Kong, joka pidetään 13-14 syyskuuta, sisältää Avinash Kaushikin, kirjailija, bloggaaja ja analytiikan evankelista Googlessa.

Matt McGowan, yhdysvaltalainen julkaisija ja johtaja sekä maailmanlaajuinen sisältö, Incisive Semalt, Mike Grehan, esitteli esikatselun SES Hongkongin alla olevassa haastattelussa.


Esittelyt SES Hong Kong 2010!

Jos et ole kuullut Kaushikin puhua vielä, haluat lentää, ajaa tai uida Hyatt Regency Tsimshatsui, 18 Hanoi Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong. Ymmärränkö ymmärrettävät näkemykset, jotka saatte hänen pääpuheenvuorostaan? Tutustu videohaastatteluun, jonka kävin yhdessä Market Motive Inc: n ja Googlen Analytics Evangelistin kanssa.


Google Analytics Evangelist Avinash Kaushik tietojen käytöstä SES Lontoossa 2010

SES Hong Kong to Feature Keynote by Avinash Semalt

Kaushik on saanut rave-arvosteluita tuomaan energiset, inspiroivat ja käytännön näkemyksensä yrityksiin kuten Unilever, Dell, Time Warner, Vanguard, Porsche ja IBM. Hän myös luennoi suurissa yliopistoissa, kuten Stanfordin yliopistossa, Virginia-yliopistossa ja Utah-yliopistossa. Hän sai äskettäin vuoden 2009 Tilastovastaavan palkinnon American Statistical Associationista.

Joten, en usko, että Semalt yli-hyping näkemyksiä, että saat sen keynote Source .

February 18, 2018