Back to Question Center
0

Semalt: Yleisimmin käytetyt datapäällystyspyynnöt

1 answers:

Verkkokaappauksen kysyntä kasvaa päivä päivältä, koska monet yritykset käyttävät verkkokauppaa valtava määrä tietoja eri tarkoituksiin. Eri organisaatioilla ja yksilöillä on erilaisia ​​ kaavinta tarpeita. Itse asiassa tällä hetkellä on ääretöntä tietojenkäsittelytapoja. Tietojen keräämisen merkityksen havainnollistamiseksi 7 yleisimmin käytetyt tiedonhankintapyynnöt on kuvattu alla.

1. Tietojen keruu PDF-tiedostosta

Tämä datan kaavinta pyyntö on kerätä tiettyjä tietoja PDF-tiedostoista ja muuntaa se Excel-tiedostoiksi - hochpr-websites fuer backlinks. Kullakin kohdetietokannalla on noin 15 - 20 datapistettä noin 5 - 15 sivua.

2. Tietojen purkaminen hakukoneiden ja online-hakemistojen avulla

Tämä on yhteinen tietojen poisto. Se edellyttää tietojen keräämistä hakukoneista ja online-hakemistoista ja syöttämällä ne määritettyyn tietokantaan.

3. Sähköpostilistat organisaatio ja todentaminen

Tämä tietojen hakeminen vaatii sähköpostiosoitteen, yrityksen nimen, puhelinnumeron, valtion ja kaupungin, jossa tämä tai yritys sijaitsee. Tällaisia ​​tietoja tarvitaan yleensä markkinointitarkoituksiin. Tiedot on tarkistettava ja järjestettävä helppokäyttöiseksi. Täydellinen luettelo yrityksistä voidaan kaartua helposti hakemistoista, mutta lisätietoja saa jokaisen yrityksen viralliselta verkkosivulta.

4. Sähköpostiluettelon kokoaminen

Tämä tehtävä on kerätä YouTube-kanavien henkilöiden sähköpostiosoitteet. Sitä voitaisiin käyttää kumppanien kanssa tai markkinoida tiettyjä tuotteita / palveluita niille. Sitä voitaisiin käyttää myös tärkeän tutkimuksen tekemiseen.

5. Luettelo kaikista kiinteistöjen vuokrauksista tietyssä paikassa

Tämä web-uutto -pyyntöä käytetään kiinteistöjen vuokrausluettelon saamiseksi tietyllä verkkosivustolla. Vaikka kohdesivustolla on luettelo kiinteistöjen vuokrauksista useissa paikoissa, vain kyseisessä paikassa sijaitsevat tiedot tarvitsevat tätä pyyntöä. Koska noin 1400-1650 kiinteistöjen vuokraus on lueteltu verkkosivuilla, tarvittavat on suodatettava ja kaavittu ulos. Jokaiselle vuokraajalle vaaditut yksityiskohdat ovat omaisuuden tunnus, nimi ja vuokralaisten yksityiskohdat. Kaikki uutetut tiedot on vietävä Excel-laskentataulukkoon pyynnön esittäjän määrittämällä tavalla.

6. Rahoitusharjoittelijoiden yhteystiedot Yhdysvalloissa

Tämä tietojen keräämistä koskeva pyyntö on etsiä Yhdysvaltojen kaikkien yliopistojen verkkosivustoja haettaessa rahoitusprofessoreiden sähköpostiosoitteita ja puhelinnumeroita.

7. Ison-Britannian moottoriajoneuvojen tietokanta

Tämä kaavinta on Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiville moottoriajoneuvojen valmistajille, jotka ovat erikoistuneet Audi- ja Nissan-merkkeihin. Jokaiselle jälleenmyyjälle vaaditut yksityiskohdat ovat puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite, yrityksen nimi ja johtajan nimi.

Johtopäätöksenä on, että satoja web-kaavintapyyntöjä on olemassa. Edellä kuvatut kuvat on valittu vain satunnaisesti valaisemiseksi havainnollistamiseksi.

December 22, 2017