Back to Question Center
0

Semalt esittelee automaattisen sisällön kaapimustekniikan helpottamaan työtäsi

1 answers:

Sisällön kaavinta on käytäntö hyödyntää hyödyllistä tietoa Internetistä ja julkaista oma verkkosivusto. Useat verkkovastaavat ja kirjailijat pitävät artikkeleita vakiintuneista blogeista ja verkkosivustoista kasvattaakseen omia yrityksiä. Yritykset, ohjelmoijat ja web-kehittäjät käyttävät myös erilaisia ​​ verkkorakenteita tai sisällön kaivostyökaluja, jotta heidän työnsä voidaan tehdä. Mainitut sisällön kaavintavat ovat jäljempänä - sava eskimo gume forum.

1: DOM-analyysi

DOM- tai dokumenttiobjektimalli määrittää HTML- ja XML-tiedostojen sisällön tyylin ja rakenteen. Ohjelmoijat ja kehittäjät käyttävät DOM-jäsentimiä saadakseen syvällisiä näkymiä eri verkkosivuista. DOM-jäsentimen avulla voit helposti erottaa verkkosisällön. XPath on kattava työkalu raaputtamaan haluttuja verkkosivustoja ja blogeja ja yhteensopiva Mozilla, Internet Explorer ja Google Chrome. XPathin avulla voit kaapata koko tai osittaisen sivuston sisällön ilman ohjelmointitaitoja.

2: HTML-jäsentely

HTML-jäsentely suoritetaan JavaScriptin avulla. Tätä sisällön kaavintatekniikkaa käytetään tietojen poistamiseen tekstitiedostoista ja PDF-tiedostoista. Se saa myös tietoja sähköpostiosoitteista, sisäkkäisistä linkkeistä tai muista vastaavista resursseista. HTML kaavin on hyvä vaihtoehto yrityksille, koska se voi jäsentää HTML-dokumentteja helposti ja nopeasti.

3: Pystysuuntainen aggregaatio

Pystysuuntainen yhdistämisympäristö luodaan kehittäjille,. Ne kohdistuvat erilaisiin taulukoihin ja luetteloihin ja sadosta tarkoituksenmukaista sisältöä niiden vaatimusten mukaisesti. Jotkut heistä ovat riippuvaisia ​​Kimono Labs -yrityksestä ja muista vastaavista työkaluista, jotta he voivat tehdä työnsä. Tämä tekniikka tuo sinulle etuja vain, jos käytät useita indeksoijia ja robotteja, ja sisällön laatu mittaa näiden robottien ja indeksoijien tehokkuutta.

4: Google-dokumentit

Googlen laskentataulukoita käytetään tehokkaana sisällön kaavintapalveluna. Tämä tekniikka tunnetaan kaavin keskuudessa. Google-dokumenteista voit tuoda haluamasi tiedostot ja saada ne kaaviksi vaatimuksiisi. Lisäksi voit säännöllisesti tarkistaa ja seurata sisällön laatua, kun sitä kaapataan.

5: XPath

XPath- tai XML-polku-kieli on kyselykieli, joka toimii HTML- ja XML-asiakirjoissa. Koska nämä asiakirjat perustuvat puurakenteeseen, XPathia voidaan käyttää selattaessa valittuja verkkosivuja ja auttaa tarkistamaan sisällön laatua. Se antaa paljon etuja webmasters konjugaatio HTML ja DOM jäsentämiseen, ja sisältö voidaan julkaista sivustossasi hetkessä.

6: Tekstimallin sovitus

Se on kehittäjien ja ohjelmoijien käyttämä ilmaisumallitekniikka, joka yhdistää sellaiset kielet kuten Ruby, Python ja Perl. Voit toteuttaa tämän sisällön kaapimenetelmän raaputtamaan suuren määrän sivustoja kokonaan tai osittain.

Kaikki nämä sisällön kaavintatekniikat takaavat laadukkaita tuloksia, ja on olemassa työkaluja, kuten cURL, HTTrack, Node. js ja Wget, jotka on luotu työsi helpottamiseksi. Voit poimia niin monta tai yhtä pienestä sivustosta kuin haluat.

December 22, 2017