Back to Question Center
0

Datan kaavinta on helppoa Semaltilla

1 answers:

Verkkorakenteista on tullut olennainen digitaalinen prosessi liiketoiminnan ja markkinoinnin suunnittelussa. Nykyään yritykset haluavat kerätä tietoja muutamassa minuutissa ja yrittää löytää tehokkaimmat tavat saavuttaa tavoitteensa. Chromen Web Scraper -laajennus on erinomainen ratkaisu ja tarjoaa käyttäjilleen uskomattomia työkaluja ja tuloksia. Käyttäjien ei tarvitse olla mitään erityistä tietokoneohjelmointitaitoa käyttää tätä ohjelmistoa.

Web Scraper Extension

Web Scraper on laajennus Сhrome -selaimelle, joka on tehty yksinomaan . Voit määrittää suunnitelmaa (sivukarttaa), miten voit selata verkkosivustoa ja määrittää eritellyt tiedot - rilastil serum visons. Kaavin kulkee verkkosivuston määrityksen mukaan ja poimii asiaankuuluvat tiedot. Sen avulla käyttäjät voivat viedä uutetut tiedot tiettyihin muotoihin. Se voi myös raapata useita sivuja. Siksi se on erittäin tehokas työkalu. Se voi hakea tietoja useista dynaamisista verkkosivuista, jotka käyttävät Ajaxia ja JavaScriptia. Jos haluat kaapata useita sivuja tietystä verkkosivustosta, käyttäjien on ymmärrettävä sivutuotorakenne. Jos he esimerkiksi haluavat siirtyä uuteen sivuun, heidän on vain muutettava URL-osoitteen lopussa olevaa numeroa. Samalla ne voivat luoda sivustokartan, jotta ne voivat kaapata useita sivuja automaattisesti.

Kaavinelementit

Kun web-hakijat käyttävät tätä työkalua, he voivat rakentaa sivustokarttoja voidakseen navigoida sivustossa ja kaivoksen suhteellisissa tiedoissa. Käyttämällä erilaisia ​​valitsimia, web-kaavin voi navigoida verkkosivuilla saadakseen joitain tietoja, kuten luetteloita, kuvia, sisältöjä ja taulukoita. Tarkemmin sanottuna, aina kun kaavin avaa sivun verkkosivustosta, käyttäjien on kerättävä joitain elementtejä. Jos haluat tehdä niin, heidän on klikattava sivustokarttaa valitsemalla "Scrape". Jos he tarvitsevat pysäyttää prosessin välillä, heidän on vain suljettava tämä ikkuna ja he voivat säilyttää uutetut tiedot. Tämän jälkeen kaavitetut tiedot voidaan viedä CSV-muotoina. r on hyvin yksinkertainen, tehokas ja tukeva irrotuslaite

. Se tarjoaa joitain etuja, kuten tietojen poistoa, joka voi lukea tietorakenteita, kuten yhteystietoluetteloita, hintoja, tuotteita, sähköposteja ja muuta.

Useiden sivujen kaavinta käyttämällä tarkennusta

Tarkennetaan tarjoamalla erinomaisia ​​tekniikoita, jotta käyttäjät voivat käsitellä parhaalla mahdollisella tavalla tietoja, joita he ovat romuttaneet. Jos haluat purkaa tietoja useista web-sivuista, käytämme kaksivaiheista menettelyä:

Ensinnäkin saamme kaikki verkkosivujen URL-osoitteet kaavinlaajennuksella , sitten poimimme tiedot näistä verkkosivuista käyttämällä Tarkenna. Jos verkkosivut, joista he haluavat kerätä tietoja, tarjoavat linkkejä muihin vastaaviin sivuihin, verkkohakijat voivat käyttää sivutöitä seuraamaan seuraavalle sivulle. Käyttäjät voivat myös yhdistää joitain strategioita, jotta he voivat selata ja indeksoida eri verkkosivustoja. He voivat esimerkiksi luoda luettelon URL-osoitteista, jotka raaputtavat ja sitten sivuavat tuloksia.

December 22, 2017