Back to Question Center
0

Miten voit käyttää oikein Amazon-markkinointityökaluja?

1 answers:

Tämä lyhyt viesti on omistettu Amazon markkinointityökalu eli AMS. On tärkeää keskustella tästä aiheesta, koska "kilpailija läheisyys" useimmat online-kauppiaat kohtaavat Amazonin nykypäivinä.

Amazon Marketing Services (AMS) tarjoaa verkkokauppiaille lukuisia etuja ja antaa heille mahdollisuuden erottua kilpailijoistaan ​​ja sijoittaa tuotteet Amazon-hakutulossivulla.

Jokainen kokenut Amazon markkinoija tietää, että kukin klikkaus tietojasi ei voi merkitä ostoa. Siksi on tärkeää ymmärtää, miten käyttää Amazon-markkinointityökalua saadakseen huomattavan hyödyn siitä.

Miksi sinun täytyy käyttää Amazon markkinointityökaluja?

Kuten mainitsin, Amazon on erittäin kilpailukykyinen markkinapaikka, jossa useimmat markkinarakoilijasi ovat yhdellä napsautuksella pois, ja teillä kaikilla on samat edut ja samat heikot kohdat - buy pr7 backlinks. Toisin sanoen menossa kaula ja kaula markkinoilla markkinarako kilpailijat ja on samat mahdollisuudet voittaa ostaa laatikko Amazon. Potentiaalinen asiakas voi napsauttaa kilpailijan sivua ja menetät myyntitapahtuman hetkessä. Siksi sinulla on jopa 10 sekuntia vakuuttaa hakija valitsemaan juuri tuotteesi.

Amazon Marketing Service auttaa sinua houkuttelemaan lisää potentiaalisia asiakkaita ja lisäämään brändin näkyvyyttä Amazonissa. Lisäksi se mahdollistaa mainosten kohdistamisen käyttäjille eri tarkoituksessa. Se tarjoaa sinulle kykyä saada brändisi Amazon-markkinoilla toimivien ostojen lisäksi.

Mainosmainokset ovat tuotemerkin rooli, sponsoroidut tuotteet kohdistavat tiettyyn tuotteeseen kiinnostuneille käyttäjille. Tällaiset tuotteiden näyttömainokset auttavat sinua pitämään potentiaalisia asiakkaita omassa Amazon-ostosympäristössäsi.

Amazon Marketing Services kehittyi kolmeen Amazon mainosmuotoon:

  • Amazon Sponsoroidut tuotteet Mainokset
  • Amazonin mainosmainokset

Kaikki nämä mainosmuodot ovat paikalla Amazonin tulossuppilossa. Voittanut markkinointistrategia edellyttää kaikkia näitä kolmea toimintoa sekä kunkin kampanjan eri kohdistustyyppejä.

Otsikon hakumainokset

Otsikkoa hakumainokset perustuvat myyntisuppion huipulle. Käyttäjät tarkkailevat hakutulossivulla ja vaikuttavat suoraan hakijoiden ostopäätökseen, ja ne sopivat parhaiten merkkituotteisiin ja yleisiin hakuehtoihin. antavat sinulle mahdollisuuden toimia vuorovaikutuksessa kohdeyleisön kanssa hakujen alusta.

Arvostetaan otsikkohakumainoksen perusedun merkitystä. Se on kyky ohjata klikkauksia muuhun kuin tuotetiedot -sivulle

Sponsoroidut tuotemainokset

Tuetut mainosmainokset voivat olla kahta tyyppiä. - automaattinen ja manuaalinen, ensimmäinen on con teltta ajaa, kun taas toinen on avainsanan ohjattu. Nämä mainokset sijoitetaan Amazon-hakutulossivun ylä- tai alaosaan, kun käytät työpöytää ja tuotetietosivua, kun käytät mobiililaitetta. Sponsoroituja tuotemainoksia pidetään keskimmäisen kanavan mainoksina, koska ne näkyvät potentiaalisten asiakkaiden edessä verrattaessa eri ostotarjouksia.

Nämä mainokset eivät ole saatavilla vain myyjille vaan myös kaikille kolmannen osapuolen Amazon-myyjille. Voit nopeasti luoda ne ja samalla saada nopeasti hyväksyntä.

Tämä mainoskampanja on samanlainen kuin Googlen ostokset, sillä mainokset ovat tietystä tuotteesta. Lisäksi Amazon ottaa huomioon tuotteensa osuvuuden käyttäjän kyselyyn, hinnoittelupolitiikkaan, arvosteluihin ja myyntihistoriaan.

Paras se on, että voit valita automaattisen ja manuaalisen kohdistustyypin välillä..Kun suoritat mainoksesi automaattisesti, Amazon käyttää käytettävissä olevia tietoja vastaamaan tuotemainoksia tärkeimpiin hakutermeihin. Jos mainostesi käsittelyt suoritettiin manuaalisesti, voit lähettää luettelon hakutermeistä, joilla voit kohdistaa mainosmainoksia. Manuaalisilla kampanjoilla on korkeampi klikkauskohtainen hinta, mutta ne tarjoavat paremmat kohdistusvaihtoehdot. Automaattiset kampanjat voidaan helposti luoda ja näkyä useammilla hakijoilla.

En voi äänestää manuaalista tai automaattisia tuotemainoksia varten. Ne ovat molemmat hyödyllisiä yrityksellesi, joten suosittelen käyttämään niitä monimutkaisessa ympäristössä.

Amazon-sponsoroidut tuotteet ovat ensisijaisia ​​vaatimuksia, ja voimme erottaa seuraavat:

  • aktiivinen Amazon-ammattimyyjätili;
  • Mahdollisuus toimittaa kaikki Yhdysvaltain alueella sijaitsevat osoitteet;
  • Tuoteselosteen olisi perustuttava useisiin käytettävissä oleviin luokkiin;
  • Sinun pitäisi myydä vain uusia ja alkuperäisiä tuotteita;
  • Mainoksesi olisi luotava vain ostoslokeroon käytettävissä olevaan listalle. Muussa tapauksessa mainostasi ei näytetä potentiaalisille asiakkaillemme Amazonissa.
  • Sinun pitäisi myydä tuotteitasi jossakin seuraavista maista - Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Italiassa ja Kiinassa.

Tuotteen näyttömainokset

Tuotteen näyttömainokset perustuvat myyntisuppilon alaosaan ja näkyvät vain tuotetieto-sivuilla. Tämä on viimeinen tilaisuus houkutella potentiaalisia asiakkaita tekemään ostoksia.

Tällaisia ​​mainoksia voidaan kohdistaa tuotteen tyypin mukaan, jonka asiakas haluaa ostaa tai nykyisten tai aiempien mieltymystensä mukaan. Tuotekohdistus antaa sinulle mahdollisuuden määrittää, mitkä tuotesivut haluat mainostasi sijoittaa. Voit esimerkiksi näyttää tuotteesi markkinariskin kilpailijoiden sivuilla, tarjota Amazon-hakuja ilmaisilla tuotteilla kohtuulliseen hintaan. On kuitenkin syytä sanoa, että tuotekohdistus on rajoitettu syvälle, koska sinun on valittava ne asiat, joista haluat mainoksiasi.

Kohdekohdistus voi kattaa aikavälillä enemmän maata, mutta hieman vähemmän relevanssia. Tämäntyyppisten mainosten avulla voit näyttää tuotteitasi käyttäjille, jotka katselevat tiettyä tuoteryhmää tai samaan luokkaan kuuluvia tuotteita.

December 14, 2017