Back to Question Center
0

Semalt: Web Data Extraction laajennuksella

1 answers:

Tietojen purkaminen suuritehoisista verkkosivustoista, jotka on rakennettu nykyaikaisiin tekniikoihin, kuten JavaScript ei ole koskaan ollut niin helppoa. Verkkokaappaukseen liittyy suurten tietomäärien louhinta määrittelemättä sovellusohjelmointikäyttöliittymää (API).

Aloittelijoille web-kaavinta -tekniikka keskittyy pääasiassa käsittelemättömien ja puolistrukturoitujen tietojen poistamiseen verkkosivuille ja sivustoille rakenteellisiin tietoihin, jotka myöhemmin tallennetaan Excel-laskentataulukkoihin ja tietokantoihin. Nykyään kaavinta on tee-se-itse-tehtävä, Googlen ansiosta. Web-kaavinpidennyksen avulla verkkokaappaus on vain yhdellä napsautuksella.

Rakenteettomat tiedot ovat useimmiten saatavilla HTML-muodossa. Jos haluat hakea tietoja sivustoista yksinkertaisissa muodoissa, sinun on tehtävä kaavinta. Jos koodausta ei ole kiinnostuksesi, web-kaavin laajennus on suunniteltu palvelemaan web-tietojen hyödyntämistarpeita.

Online-hintavertailu

Web kaavin laajennus hyödyttää hyödyllistä tietoa verkkokaupoista, kuten kuvien, tuotehintojen ja kuvauksen. E-alan yritysten omistajat käyttävät tietoja hinnan vertailuun ja tietojen analysointiin. Verkkomatkatoimistot käyttävät myös kaavinta. Web-kaavinpidennyksen avulla voit helposti erottaa kuvia ja tuotehintoja useista sivustoista ja tallentaa datatietokannat tietojen analysointiin.

Verkkomainonnan hallinta

Online-markkinoinnin maailmassa online-statusesi ylläpitäminen on yhtä tärkeää kuin markkinointistrategioiden uudelleenkohdistaminen, jossa monet e-yritykset menevät pieleen.

Tämäntyyppisten tietojen avulla Excel-arkkioissa voit päättää alueista, joilla on vaikutusta lisäämään tietojasi.

Verkkosivuston muutosten ja roskapostin arvioinnit

Verkkosivujen ulkoasut muuttuvat yön aikana. Siksi on tärkeää huomata asettelun muutokset reaaliaikaisesti ja toteuttaa tehokkaita strategioita

Miksi Web Scraper?

Web Web-kaavin laajentaminen Kaavin on huippuluokan bro wser-plugin, joka tarjoaa tiedonhankintapalveluja ja Google Chromen laajennusta ilmaiseksi. Web Scraperin uuttamat tiedot ladataan CSV-tiedostomuodossa ja myöhemmin tallennetaan CouchDB-tiedostoon. Web-kaavinta, kuten tietojen poisto, vienti ja sivustokartan rakentaminen, suoritetaan Chrome-selaimessa.

Mikä on Web-kaavin lisäosa?

Web Scraper on plugin tai laajennus, joka on maksutonta Google-verkkokaupassa. Tämän laajennuksen avulla voit hyödyntää hyödyllisiä tietoja suuritehoisista verkkosivuista. Verkkokaapelin laajennuksen avulla haetut tiedot voidaan tallentaa CSV-tiedostona tai CouchDB-tiedostoina. Tämä laajennus toimii sivustokartassa sanaa edeltävästä. Käyttäjänä päättää, mitä voit tehdä ja mitä jättää jäljessä.

Voit asentaa Web Scraperin Googlen verkkokaupasta ja lisätä sen Chromeen. Anna kaavinpidennyksen tehdä kaavinta sinulle. Tämä laajennus suunnittelee ja poimii tiedot loppukäyttäjän tekemän sivustokartan mukaan Source .

December 14, 2017