Back to Question Center
0

Miten valita relevantit avainsanat Amazon-liiketoiminnallesi?

1 answers:

Edellisissä julkaisuissamme kirjoitimme paljon Amazonin optimointitöistä, erityisesti nimikkeen ja kuvauksen optimoinnista, luotipisteiden ja muiden oikeasta järjestämisestä. Emme kuitenkaan kiinnittäneet koko artikkelia avainsanatutkimuksen teemaan Amazonin listautumistiedon optimoinnille. Se on tärkeä teema, joka vaatii erityistä huomiota, koska se on lähtökohtana kaikkien Amazon-hakukoneiden optimointikampanjoille - el blog del fotografo filtros de aire. Ja vaikka tuntisit, että tiedät kaiken Amazon-avainsanan tutkimuksesta, joskus se auttaa lukemaan hieman tarkistuslista. Tässä artikkelissa koottiin luettelo siitä, mistä mielestämme olennaiset kohdat tulevat hakukoneoptimoinnin ja avainsanatutkimuksen osalta. Joten, jatkamme!

) Se on luultavasti merkittävin osa sähköisen kaupankäynnin liiketoiminnan edistämistä, onko yrityksesi Amazonissa tai muissa hakukoneissa. On kuitenkin syytä mainita, että eri hakukoneet vaativat erilaisia ​​asioita. Siksi sinun kannattaa muistaa, että jos mainostat tuotteitasi Amazonissa, sinun on kohdennettava tietty yleisö ja oltava erittäin tarkka luokkien ja alaluokkien valinnan mukaan. Toinen ero on, että Amazon on paljon yksityiskohtaisempi, että sitä vaaditaan muilla hakukoneilla, kuten Google tai Bing.

Jatkamalla edellistä kappaletta, haluaisin huomauttaa, että sinun pitäisi tietää, mitä Amazon-kohdeyleisösi on etsiä. Tässä puhun kohdennettujen hakutermien valinnasta. Ei ole mahdollista laatia luettelo yleisistä Amazon-avainsanoista, kuten "vaatteita", "kirjoja" ja vastaavia. Ei ole järkevää käyttää yleisiä sanoja tuotteiden myynninedistämiseen, varsinkin jos olet äskettäin perustanut yrityksesi Amazon. Sen sijaan sinun pitäisi löytää avainsanoja, jotka perustuvat tutkimustasi, jotka rajoittavat soveltamisalaa. Se tarkoittaa, että sinun on korostettava pitkät hakutermit, kuten "miesten hupparit", "raskaana oleville naisille tarkoitetut vaatteet" jne.

  • Muista SEO-rakenne ( 10)

Voit menestyä Amazon, sinun täytyy noudattaa Amazonin SEO rakenne. Amazonilla on omat säännöt siitä, miten myyjien tulisi syöttää tietoja tuotteistaan ​​listalle. Jos verrataan Googlelle, yrityksesi on helppo luoda Amazonille, koska Amazon on jo tehnyt tutkimustyötään. Amazonin ensisijaisena tarkoituksena on myydä mahdollisimman monta tuotetta, joten he haluavat, että tietyntyyppisillä hakutermeillä ja -lauseilla on tietty sijoitus myyjän listalle, jotta heidät muunnetaan hyvin..

Muista, että Amazon-listasi jokin osa voi olla tyhjää mistä tahansa syystä. Jos teit sen, niin tiedot ovat siellä. Se osoittaa epäpätevyytesi ja aiheuttaa epäilyksiä. Jos olet tehnyt sen, niin tiedät jo kaikki tarvittavat tiedot ja näytät pätevää. Tyhjät kentät yritystietosi voivat tehdä potentiaaliset asiakkaasi ohi tarjouksesi ja tulla asiakkaaksi yhdestä kilpailijasi. Siksi sinun pitäisi antaa hakijoille mitä he etsivät.

Miten valita avainsanoja Amazon?

  • Mitkä ovat pitkäkarvaisten avainsanojen edut?

Kuten mainitsin ennen Long-tail-avainsanoja Amazon on ulospääsyn aloituspäällikölle ja pienyrityksille. Jos haluat, että tuotteesi näkyvät hakutulossivulla, varmista, että kohdistat asiaankuuluvilla ja pitkäjänteisillä hakutermeillä. Yleisesti ottaen pitkään hännän avainsanat ovat sellaisia, joissa on kolme tai useampia hakutermejä, jotka kuvaavat lähiaikoina, mitä myyt. Tilastotietojen mukaan pitkäketjuiset avainsanat muodostavat lähes kolme neljäsosaa hakijoista verkossa. Siksi on hieno päätös tehdä kehittynyttä markkinatutkimusta, jotta luodaan luettelo yrityksesi pitkän aikavälin hakutermeistä.

On olemassa kolme ensisijaista tapaa, miten voit saada luettelon kohdistetuista Amazon-hakutermeistä.

Ensinnäkin voit tutkia niitä manuaalisesti. On kuitenkin pidettävä mielessä, että se on aikaa vievä prosessi, joka edellyttää erikoistunutta tietämystä ja markkinaprosessien ymmärtämistä.

Toinen tapa, jolla voit suorittaa avainsanatutkimuksen, on palkata SEO asiantuntija tai konsultti, joka on erikoistunut Amazon optimointiin. Suosittelen, että luotat Semaltin asiantuntijaamme, jos haluat saada ammattimaista tukea ja tehdä Amazonin liiketoiminnasta vauras. Sinun on tehtävä kertaluonteinen maksu koko hakupaketin optimointipalveluista, jotka sisältävät myynnin tuottavia avainsanaehdotuksia, tehokasta linkkikampanjaa, enintään 100 kohdistettua hakutermiä Googlen TOP10: ssa, kertyneet ranking-parannukset, online-SEO-virheiden tarkistus ja muut asiaan liittyvien ongelmien hallinta.

Ja lopuksi, voit käyttää online-ohjelmistoja ammatillisen avainsanan tutkimusta oman Amazon liiketoimintaa..Näitä tarkoituksia varten voit käyttää sellaisia ​​todistettuja työkaluja kuin Google Avainsanojen suunnittelija (antaa sinulle tarkkoja tietoja, koska se perustuu enemmän Google-hakuun); Keywordtool.io (se on samankaltainen kuin Google Avainsanojen suunnittelija ja tarjoaa avainsanaehdotuksia Amazonille); Jungle Scout (työkalut voivat antaa sinulle tietoja, jotka osoittavat, mitkä avainsanat tuottavat eniten myyntiä).

  • Miten räätälöidä avainsanoja kilpailukyvyn mukaan?

Kuten tiedätte, Amazon on erittäin kilpailukykyinen markkinapaikka, jossa hakutermit kilpailevat toisiaan vastaan, ja ensisijainen tehtävä on irrottaa pakkauksesta hieman. Sinun pitäisi etsiä suuren määrän hakutermejä, joilla on alhainen kilpailukyky. Ei kuitenkaan ole helppoa löytää tällaisia ​​sanoja, ja valitettavasti kaikki ammattimaiset online-tutkimusvälineet voivat tarjota sinulle niitä. Siksi sinun on potilas ja pysyvyys paljastamalla ne käsin.

  • Miten hämmästyttää markkinoiden markkinarakoja?

Se voi kuulostaa vakavasti, mutta se on kuitenkin totuus. Paras tapa ylpeillä Amazonin kapeilla kilpailijoilla on unohtaa ne. Sinun pitäisi laittaa pari sokea ja edetä eteenpäin. Älä mitatkaa muita standardeja ja ota huomioon yrityksesi tarpeita. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun pitäisi sivuuttaa kilpailijasi lainkaan. On järkevää olla tietäen niiden ylä-ja alamäkiä, ja aika ajoin lainata niiden työmarkkinointi tapauksissa. Mielestäni on kuitenkin parempi viettää aikaa kehittääksesi oman Amazon-markkinointistrategian. Lopulliset ajatukset

Tämä lyhyt optimointityökalu auttaa sinua tekemään hyvin Amazonin ja pitävät mielessä ne olennaiset, joita tarvitaan terveelliseen Amazon-läsnäoloon. Sinun tulisi kuitenkin yrittää säilyttää tasapaino saada kaava alaspäin ja olla ainutlaatuinen ja luova. Siksi käytä mitä olet tehnyt tuottavasti ja panosta päivittäin Amazon-listan optimointiin. Ja tulokset osoittavat, mitä heidän pitäisi olla.

December 13, 2017