Back to Question Center
0

Voitko auttaa minua löytämään parhaan avainsanan arvioijan pysyäksesi hyvin optimoituna Amazonissa?

1 answers:

Seuraavassa on joitain hyviä avainsanan arviointityökaluja, joissa on käytännöllinen suorituskyky, jotta löydät kaikki tarvittavat tiedot tuotehakuoptimointiin tarvittavista tuotehaku- ja pitkäjänteisistä termeistä Amazon-palvelussa. Seuraavassa aion näyttää lyhyen katsauksen kolmeen eniten esillä olevaan avainsanan arviointityökaluun. Löysin lopulliset ratkaisut, jotka jatkuvasti pysyvät Amazonin tuotehakujen kärjessä hyvin optimoitujen tuotetietojen avulla. Huomaa kuitenkin, että kuten edistyminen Amazon SEO kasvaa, jo tiukka avainsanan kilpailu kasvaa myös. Joten, sinun kannattaa aina muistaa olla realistinen, kun valitset oikean avainsanaryhmän, jonka aiot optimoida - set upnp mikrotik. Tarkoitan, että joskus äskettäin käynnistetty pudotus-ja verkkokauppaliiketoiminta voi käyttää varmasti parempaa optimointistrategiaa juuri niille hakutermeille, joilla on vähemmän kilpailua. Pidä tämä mielessä, viedään lopuksi näiden todennäköisesti parhaiden avainsanan arviointityökalujen käytettävissä markkinoilla tällä hetkellä.

1. Google Analytics - tietenkin useimmat meistä eivät välttämättä tunne tätä vaihtoehtoa Amazonin avainsanan arviointityökaluna. Google Analytics on kuitenkin edelleen hyvä vanha tapa saada arvokasta tietoa avainsanojesi tehokkuudesta, jonka olet saavuttanut tähän mennessä. Joskus saatat vain ymmärtää, että on olemassa paljon muita upouusi avainsanoja, jotka ovat arvokkaita myös. Ja tässä on, kun maailman haun jättiläinen tämä avainsanatyökalupaketti tulee peliin. Joka tapauksessa, jos olet vielä uusi täällä, suosittelen ensin kokeilemaan Google Analyticsia. Näin voit tarkistaa nopeasti, mitä parhaillaan toimii hyvin sinulle ja mitä tarkalleen tarvitsee tarkistaa tai joka todennäköisesti muuttuu kerralla.

2. KW Finder - tämä avainsanan arviointityökalu on hyvin samanlainen kuin edellinen (Google Analytics). Tosiasia on, että KW Finder vetää joukon hyvin vertailukelpoisia tietoja, jotka on tavallisesti hankittu kehittyneillä työkaluilla ja online-kehyksillä, esimerkiksi Moz tai SEMrush. Minusta, löysin KW Finderin erittäin hyödylliseksi kokemukseksi. Uskon myös, että arvositte myös sitä. Tietenkin, koska olet valmis ja valmis käyttämään jonkin aikaa useita manuaalisia suodattimia (esim. Negatiivisia avainsanoja ja / tai muita hakulausekkeita harkittavaksi), jotta voit maksimoida Amazon-tuotemalliston yleisen suorituskyvyn SEO-tuotteissa. Loppujen lopuksi tämä avainsanan arviointityökalu on avoinna, joten sinun ei tarvitse maksaa edes yhdenkään pennin rasvaton version käyttämiseen.

3. Avainsana Too l - viimeinen esillä oleva vaihtoehto perusteellisen avainsanatutkimuksen suorittamiseen on itsestään selvä nimi. Ja voit helposti napata sen kirjaimellisesti virallisella verkkosivustolla (keywordtool.io). Vahvimmilla puolillaan avainsanatyökalua tuetaan yhdellätoista eri kielellä, jotta kaikki tarpeelliset avainsanat ja topo-suosittuja hakulausekkeitä saadaan - lähes omatoimisesti. Perusversionsa avulla (valitettavasti avainsanatyökalu Pro maksaa sinulle noin 90 dollaria kuukaudessa) voit nopeasti saada arvioidun hakutilavuuden, nykyisen avainsanajakilpailusi nopeuden sekä paljon hyödyllisiä avainsanojen ehdotuksia. lähimmän kilpailijan.

December 13, 2017