Back to Question Center
0

Voitteko näyttää minulle perusohjeet ja Amazonin tuotekuvaussäännöt?

1 answers:

Valitettavasti yleismaailmallisia ohjeita tai Amazonin tuotekuvaussääntöjä ei ole olemassa, jotka toimisivat sinulle taatusti. Tarkoitan, että kaikki Internetissä havaitut käytännön oivallukset on ensin testattava käytännössä, jotta voimme ymmärtää, palveleeko sinut hyvin - joko juuri sellaisena kuin se on tai todennäköisesti on mukautettava tietyssä määrin. Ja alla aion antaa sinulle hyödyllisiä ehdotuksia Verkkokaupan SEO ja muutamia käytännön suosituksia, jotka liittyvät Amazonin tuotekuvaussääntöihin. Toivottavasti ne ovat hyödyllisiä ja auttavat sinua optimoimaan tuotekuvauksesi. Viime kädessä nähdäksesi tuotteesi on suosituimpia tarjouksia, jotka luetellaan tällä todella tungosta verkkokaupalla.

Amazon Tuotekuvaus Säännöt ja optimointitiedot

Jokainen Amazonin tuotemainosten sivu on tarkoitettu antamaan suuren kuvan tärkeimmistä hyödyistä ja ominaisuuksista myytävänä oleva tuote (esim - classic trilby. koko, tyyli, jokapäiväisen käytön elementit, käytännön suositukset siitä, mitä muuta tuotetta voidaan käyttää jne.). Yleisimmin Amazonin tuotekuvauksen säännöt kannustavat niitä myyjiä, jotka ovat saaneet tuotetietonsa, joihin on upotettu tarkkoja mittasuhteita, takuutiedot, huolto-ohjeet sekä äänen muotoilu, oikea kielioppi ja välimerkit. Näyttää paljon alkuperäisen konseptin Hakukoneoptimointi (SEO), eikö?

Tuotteen kuvauksen huonot optimointikäytännöt

Vältä tuotetyyppien käyttöä seuraavien tyyppisten tietojen kanssa:

  • Yrityskohtaiset tiedot (huomaa kuitenkin, että kyse ei ole tuotemerkkisi nimestä - jos aiot mainita sen jopa tuotenimelläsi optimointitarkoituksiin ja parempi altistuminen kohdennetummalle hakusanalle - olet hyvä).
  • Kaikki merkityksettömät tiedot (kuten tiedot mistään muista, ei liity tuotteista, jotka myydät sinne) sekä myyjän nimi, verkkosivuston URL-osoitteet tai sähköpostiosoitteet.
  • Avoimet tarjouskilpailut tai toimintapyynnöt (esim. "Ilmaislähetys", "erikoistarjous", "rajoitettu myynti" ja niin edelleen).

Paras vinkit tuotekuvauksille

Luettelomerkit todella ovat lyhyempi ja suppeampi versio tuotteen kuvauksesta. Ja asia on, että luodin pitäisi olla niin kuvaileva ja selkeä kuin mahdollista. Tällä tavoin tarkastele seuraavia käyttökelpoisia käytäntöjä tämän osion optimoimiseksi oikealla tavalla:

  • Jokaisen luettelomerkin pitäisi alkaa suurella kirjaimella.
  • Kaikkien numeroiden suositellaan olevan numerot.
  • Fragmentaarinen sanamuoto päättymätöntä välimerkkiä vastaan ​​on hyvä käytäntö.
  • Jokaisen saman luettelon sisällä olevat sanat olisi erotettava puolipisteillä.
  • Korostaen korkeintaan viiden parhaan edun tai tuotteen ominaisuudet on MUST.
  • Etusijalle asetetaan vain tiettyjä elementtiarvoja.
  • Epävarma lausuntoja sekä myynninedistämis-, hinnoittelu- tai toimitustietoja ei suositella luettelopaikkojen luettelossa missään olosuhteissa.
December 13, 2017