Back to Question Center
0

Mikä on ero Amazon UK Vendor Centralin ja Amazon UK Sales Centralin välillä?

1 answers:

Kysymyksemme, jonka usein kuulemme asiakkaistamme kuulostaa "Mikä on ero Amazon Vendorin ja Sales Centralin välillä?" Tämä on varsin kiistanalainen kysymys, joka edellyttää molempien työkalujen yksityiskohtaista analyysia. Tässä artikkelissa yritämme selvittää, mitkä etuja saat käyttämällä näitä Amazon-markkinointityökaluja ja miten ne voivat vaikuttaa liiketoiminnan kehittämiseen.

Löydät paljon artikkeleita ja keskusteluja tämän aiheen perusteella - classic wooden bar stools. Kuitenkin, mitä käytetään selkeinä, on yhä monimutkaisempi johtuen viimeisimmistä muutoksista Amazon Brandin rekisteriin. Tällä hetkellä Amazon-luokitusjärjestelmä ottaa huomioon lisäominaisuudet, säännöt, palkkiot ja rajoitukset.

Joten meistä tuntuu voimakasta tarvetta keskustella ero Amazon UK myyjän keskus- ja myyntiyksikön kesken viimeisen sijoitus algoritmin päivitykset ja uutuudet.

Tämä artikkeli on hyödyllinen niille, joilla ostajilla on sopimus Myyjän keskuksen kautta myymisestä tai ne, jotka haluavat vaihtaa Myyjän keskuksesta myyjälle keskustaan ​​tai päinvastoin. Jatketaan siis.

Mikä on Amazon Vendor Central?

Amazon Vendor Central on Amazon-käyttöliittymä, jota valmistajat ja myyjät käyttävät. Jos myydät tavaraasi tämän Amazon-ohjelman kautta, olet ensimmäinen osapuoli. Se tarkoittaa, ettet ole kiinnostunut pudotuslähetyksestä, myyt myy irtotavarana. Tämä ohjelma sopii parhaiten suurille valmistajille, joilla on omat tehtaansa. Voit rekisteröityä Amazon Vendor Centeriin vain kutsusta. Jos näet tuotesivulla "Amazon.com myy ja myy.", Se tarkoittaa, että se on Amazon Vendor Centralin osallistuja.

Tämän ohjelman mukaan Amazon hallitsee kaikki tilauksesi ja toimittaa ne eri varastoihin eri puolilla maata. Lisäksi Amazon pitää tavaraa ja täyttää yksittäiset tilaukset. Amazon Vendor Central

Amazon Vendor Central -ohjelman eduista voidaan mainita yksinkertaisuus, perehtyneisyys ja suojaus. Joten keskustelemme näistä ominaisuuksista tarkemmin.

Kun puhun yksinkertaisuudesta, tarkoitan, että Amazon tekee kaiken puolestasi. Kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, on myydä suuria tilauksia Amazonille ja varastoida varastoja varastoihin..Amazon hoitaa kaikki täyttymykset ja tuotot.

Toinen etu on perehtyneisyys ja yksinkertaisuus. Amazon käyttää yksinkertaista suora-tukkumyyntimallia, jonka mukaan voit neuvotella etukäteen.

Tämän ohjelman mukaan Amazon omistaa myös tavaraa ja tekee kaiken parhaiten myydä sen enemmän kuin kolmannen osapuolen myyjien tuotteista, joiden kanssa Amazon on jaettava tulojaan.

Amazonin pyrkimys omien etujensa vuoksi Amazon Vendor Central -ohjelman osallistujat saavat lukuisia etuja, kuten:

 • Amazonin algoritmi palkitsee omia tuotteitaan;
 • "Amazon.comin toimittamat ja myymät lääkemääräykset" innostaa käyttäjän luottamusta ja uskottavuutta;
 • Amazonin Prime-kelpoisuus (varastosta lähetetään aina ajoissa, ja Amazon ottaa kaikki asiakkaan palvelut ja korvaukset);
 • Amazon-tuotteet tavallisesti voittavat Osta-kotelon ymmärrettävistä syistä.
 • Amazon tarjoaa sinulle korkean suojan, koska olet nyt liikekumppaneita.

Lisäksi voit hyödyntää tätä ohjelmaa ja saat käyttöösi Amazon Marketing Services (AMS) -palvelun ja muut premium-markkinointimahdollisuudet, joita ei ole saatavilla muissa myyntiohjelmissa. Saat mahdollisuuden käyttää Amazon A + -sisältöä ja Amazon Vinea. Nämä työkalut auttavat sinua kasvattamaan myyntiä jopa 10 prosentilla ja laajentamaan tuotemerkkitietoisuutta.

Amazon Vendor Centralin heikot kohdat

Tämän ohjelman suurin miinus on alhaiset marginaalit. Sinun on maksettava valtavia maksuja Amazon-palveluille, joten voitto saattaa olla ensimmäistä kertaa alhaisempi kuin kulut. Lisäksi voit hallita vähittäismyyntihinnastasi ja ei voi asettaa minimaalisia kustannuksia.

Yksi kielteisempää on, että sinulla on vain maantieteellinen markkinapaikka. Kaikki myyntitoimesi voi perustua vain Amazon.comiin. Jos haluat myydä juttuja muissa Amazon-aliverkkotunnuksissa, sinun on luotava lisää toimittajakeskustotilejä.

Tämän Amazon-ohjelman mukaan et voi hallita varaston kokoa. Se tarkoittaa, että et voi hyötyä tavaroiden lisääntyvästä kysynnästä ja päinvastoin, jos tuotteesi eivät liiku tarpeeksi nopeasti. Amazon voi veloittaa varastosta (sitä enemmän aikaa, kun et voi myydä sitä, sitä korkeampi maksu maksaa) .

Tämän ohjelman toinen heikko kohta on hidas maksu. Voit saada maksusi 60 päivän kuluessa. Jos haluat saada sen hieman nopeammin, f.i 30 päivän ajan, sinun on maksettava 2%: n maksu. Lisäksi on paljon muita maksuja, kuten markkinoiden kehittämisrahastoja ja pakkauspalkkioita.

Toisin kuin Amazon Seller Central, Vendor Central ei tarjoa analyyttisiä ja tutkimustoimintoja..Toimittajan Central Analytics on rajoitettu eikä se näytä täydellistä kuvaa markkinoiden läsnäolosta. Lisäksi voit tarkistaa kaikki asiakkaasi tiedot. Sinun on otettava yhteyttä ostajiin. Kaikki asiakkaan ongelmat ratkaistaan ​​Amazonin asiakaspalvelussa.

Lopettaakseni kaikki edellä mainitut, haluaisin sanoa, että Vendor Central voi tyydyttää yrityksesi tarpeet, jos olet tunnettu tuottaja, joka etsii yhtä markkinapaikkaa. Näissä olosuhteissa saat hyvän mahdollisuuden laajentaa tuotemerkkitietoisuutta ja parantaa tuotteiden altistumista sekä ansaita mahdollisuuden keskittyä tuotantoon, innovaatioihin ja itsensä kehittämiseen. Tämän ohjelman avulla sinun ei tarvitse huolehtia toimituksesta, asiakastuesta ja muista aikaavievistä palveluista, joita sinun tulee tehdä kolmannen osapuolen jälleenmyyjänä.

Mikä on Amazon Seller Central?

Amazon Seller Central on Amazonin suunniteltu online-työkalu, jonka tarkoituksena on auttaa verkkokauppiaita markkinoimaan ja myymään tavaraa suoraan Amazonin kuluttajille. Yleisesti ottaen Amazon Seller Centeriä käytetään auttamaan kolmansien osapuolten ja markkinoiden myyjiä lisäämään sijoitustaan ​​ja tulojaan.

Käyttäen Amazon Sales Centeria, sinulla on kaksi vaihtoehtoa asiakkaasi vastaanottamille tilauksille. Voit joko hoitaa merenkulun ja asiakaspalvelun itse tai täysin luottaa Amazoniin tässä suhteessa. Tällöin Amazon käsittelee tämän sinulle ilmoittaessaan tuotteesi Amazon-ohjelmaan. Toinen yleinen syy käyttää Amazon Seller Centeria on kyky hallita tuotteiden viestejä, joiden tarkoituksena on estää muiden tuntemattomien kolmannen osapuolen myyjien vähittäismyynti.

Amazonin myyjä

Tällä ohjelmalla voit myydä yksittäisiä yksiköitä yksittäisille Amazon-ostoksille yhtenäismarkkinoilla. Siksi voimme sanoa, että tämä ohjelma on erinomainen kolmannen osapuolen verkkokauppiaille, jotka eivät ole kiinnostuneita tukkumarkkinoinnista. Se on joustava ja käyttäjäystävällinen ohjelma, joka tarjoaa kauppiaille paljon ohjaustoimintoja. Se on avoin kaikille Amazon-jälleenmyyjille, joten sinun ei tarvitse kutsua.

Tällä ohjelmalla on kaksi vaihtoehtoa:

 • Yksittäiset myyntisuunnitelmat
 • )

  Tämän suunnitelman mukaan sinun ei tarvitse maksaa liittymämaksuja. Kuitenkin joka kerta, kun myyt tuotteen, sinun on maksettava 0,99 dollarin maksu Amazonille..Kun otetaan huomioon tämän rahan saamien tehtävien määrä, tämä hinta tuntuu kohtuulliselta.

  • Myyntisuunnitelma

  Tämän suunnitelman mukaan sinun on maksettava kuukausittainen tilaus. Se maksaa 39,99 dollaria kuukaudessa, eikä se vaadi lisämaksua.

  ASC: n avulla saat korkeammat marginaalit ja täyden kontrollin hinnoittelusi mukaan. Sinun ei tarvitse maksaa palkkioita tukkukauppiaana, joten teet ja pidät enemmän jokaista ostettua tuotetta kohden.

  On syytä mainita, että Amazon Seller Central toimii samanaikaisesti Amazon FBA -ohjelman kanssa. Se tarkoittaa, että voit valita Amazonin varastokannan, täyttää tilaukset ja käsitellä asiakaspalvelua ja tuottoa henkilökohtaisesti.

  Yksi etu on, että voit saada maksuja lyhyessä ajassa (jopa heikko).

  ASC voi toimia analyyttisenä ja raportointityökaluna, joka antaa sinulle säännöllisesti raportointitietoja. Lisäksi voit käyttää asiakkaidesi demografisia tietoja ja ottaa heihin yhteyttä ongelmien ratkaisemiseksi. Käyttämällä tätä Amazon-ohjelmaa voit kuitenkin valvoa paitsi asiakastietojesi lisäksi myös mainosjakaumasi. Se tarkoittaa, että voit helposti muistaa Amazon-mainosjakaumasi, jos haluat sallia sen muualla.

  Amazon Seller Centralin haitat

  Ensinnäkin on syytä sanoa, että tämä ohjelma ei ole ilmainen ja voi vaikuttaa kalliilta pienyrityksille. Lisäksi sekä yksilölliset että ammatilliset suunnitelmat vaativat lisämaksuja, jotka vaihtelevat eri markkinarakoilla ja luokilla.

  Tämän ohjelman toinen kielteinen puoli on se, että jos Amazon-tuotteen täyttäjäsi osallistuu, saatat joutua maksamaan maksuja säilytettäväksi. Se voi olla ongelma Amazon myyjille, joiden kohteet istuvat liian kauan.

  Mielestäni suurin ongelma on kuitenkin suuri kilpailukyky markkinoilla. Jokainen voi tulla Amazon kolmannen osapuolen myyjä ja päivittäin niiden määrä on nousussa. Jos tuotteesi perustuvat kilpailukykyiseen markkinarakoon, vietät runsaasti aikaa hintakilpailuihin ja vähennät tuotteitasi. Lisäksi Amazon voi myydä myös samat tuotteet kuin myysi, ja tulet TOP-markkinakilpailijaksi, jota et koskaan voi ylpeillä.

December 13, 2017