Back to Question Center
0

Voinko saada lisää linkkejä verkkosivustolleni maksamatta penniäkään?

1 answers:

Ei tarvitse sanoa, että sinun tarvitsee saada enemmän laadukkaita linkkejä, jos haluat muuntaa nykyisen SEO-strategian todella halutuksi. Tietenkin, leviäminen "linkin mehu" ja parantaa sivustosi tai blogin valtuudet silmissä Google on erinomainen tapa ajaa sinua enemmän web-liikennettä. Viime kädessä - nähdä verkkosivustosi tai blogisi kymmenen parhaan hakutuloksen joukossa Googlen SERP-luetteloita. Mutta miten voit saada enemmän linkkejä, jos sinulla ei ole mahdollisuutta tai vain halua saada ne liian vaaralliset maksetut? Luultavasti järkevin ratkaisu tässä on saada enemmän käänteisiä itse - onneksi on olemassa paljon käyttötarkoitettuja DIY tapoja laadukkaiden linkki rakennus, joka voi lisätä yleistä vaivaa SEO ilmaiseksi - ilman menoja jopa penniä ja tietenkin ilman laittaa sivustosi tai blogisi riski saada itsellesi ranking-rangaistus Googlen kanssa - table and barstools. Täällä he ovat varmasti saavutettavissa ja yksinkertaisempia kuin luulisi.

Blog Kommentit

Kommentoi blogeja, joissa on DoFollow -attribuutti - on hieno tapa auttaa sinua saamaan enemmän käänteisiä linkkejä. Tietenkään, kaikki suosittua blogia ei tietenkään salli pudottamalla DoFollowin linkkejä sen kommenttiosastoon - pääasiassa estämään roskapostia tai merkityksettömiä toimintoja. Suosittelen kuitenkin aloittaa ilmaisen linkin rakentamisen kampanjan suoraan sinne. Tarvitset vain sen, että voit viettää jonkin aikaa selailemassa oikeaa blogia ilman tätä rajoitusta ja käyttää tätä omalle edulle.

Sosiaalinen media

Jo olemassa olevien sosiaalisten kirjanmerkkiprofiilien päivittäminen tai uusien täyttöjen päivittäminen on myös erinomainen käytännöllinen ratkaisu saada lisää käänteisiä - melko nopeasti ja ilmaiseksi. Sinulla on oltava uusi linkki, joka osoittaa verkkosivustoosi tai blogisi, että kaikki profiilisi johtavien sosiaalisten alustojen (kuten Facebook, Google Plus, LinkedIn, Twitter jne.) Kautta ovat linkkejä, jotka osoittavat takaisin sivustoosi tai blogisi - ja olet valmis.

Voit myös olla asiantuntija yrityksellesi tai markkinarakoisuuksestasi - liity mukaan vain kuumiin keskusteluihin (esim. Quora) kysymyksiin ja vastauksiin, jotka liittyvät sivustosi tai blogin pääaiheeseen. Varmista vain valita oikea aihe, viettää aikaa saadaksesi entistä syvempää tietoa ja lähetä vain arvokas tieto tai täydellinen räätälöity ratkaisu, jota seuraa käänteinen linkki takaisin omalle lähteelle. Näin et voi vain saada enemmän käänteisiä verkkosivustoosi tai blogiin, vaan osoittavat vahvaa asiantuntemusta ja luotettavaa viranomaista, joka ohjaa yleistä SEO-strategiaa pidemmällä aikavälillä.

Guest Blogging

Toki, se ei ole täysin ilmainen tapa saada lisää käänteisiä. Tarkoitan, että vieras bloggaaminen vaatii sinua investoimaan jonkin aikaa ja vaivaa kirjoittamalla pakottavaa ja arvokasta kirjoitusosaa (esimerkiksi laatutuote tai vierasosasto) saadakseen ansaitun käänteisen linkin vastineeksi. Suosittelen kuitenkin harkitsemaan tätä mahdollisuutta tärkeimpien linkkirakentamisratkaisujen joukossa yleisen SEO-strategian parantamiseksi asteikolla. Älä unohda saada kaiken sopinut bloggaajan tai sivuston omistajan kanssa, ja jatka arvokkaan kirjoitustyön ansiosta antamaan sille luonnollinen linkki.

December 8, 2017