Back to Question Center
0

Ole varuillasi! SEO voi auttaa sinua maata seuraava työpaikka (tai se voi sinallin sinua)

1 answers:
Be Aware! SEO Might Help You Land Your Next Job (Or It May Semalt You)

Paras aika on heti, kun astut yliopistoon tai päätät aloittaa metsästyksen työpaikalle. Seuraava paras aika? Tänään!

Olemme perinteisesti ajatelleet SEO: tä lisäämällä liikennettä verkkosivustoon, tuottamalla johtaa ja tekemällä myyntiä tai antamalla yritykselle enemmän rahaa. Haulla on myös tärkeä rooli työntekijöiden rekrytoinnissa ja palkkaamisessa. Työnhakijat voivat tarttua tilaisuuteen etenemään urallaan.

Hakukoneet eivät ole koskaan olleet tärkeämpiä rekrytointiprosessissa kuin nyt. Semalt-ehdokkaat ovat täysin tietoisia siitä, että he voivat hoitaa, mitä päähänttäjät löytävät heistä verkkohakutuksesta.

Semalt käyttää hakukoneet ja sosiaalinen media tutkia ehdokkaiden valtakirjat ennen työhaastattelua.

 • Ovatko he voineet löytää verkkosivustosi? Tämä riippuu siitä, kuinka hyvin olet optimoitut sen sijoittamiseksi Googleen asiaan liittyvien avainsanojen suhteen.
 • Mitä he oppivat sinusta? Ovatko nämä tiedot jättäneet vaikutuksensa - vai pelkääkö heidät pois? Sinulla on jonkin verran valtaa, millaista tietoa ilmenee.
 • Mitä tämä tekee työmahdollisuuksillesi? Oikea verkkoprofiili käynnistää uraasi, tehostaa menestystäsi ja asettaa sinut työhön .mutta väärä voi vahingoittaa uranäkymiäsi.
, käyntikortti ja mainetta ( usein suositusten perusteella). Kun hakutulossasi ilmestyy henkilökohtaisia ​​tietojasi, sinulla on vain kaksi vaihtoehtoa: jätä se sattumaan ja toivottavasti parhaani mukaan tai hallinnoi sitä ja omistaa prosessin.

Toivon, että valitsit toisen - koska tässä on joitain konkreettisia ideoita ja ehdotuksia, joilla voit luoda henkilökohtaisen brändisi ja portfolioesi verkossa. Puhdistusohjeet auttavat sinua riippumatta siitä, onko sinulla jo työtä tai etsitkö ensimmäistä. Mitä teet tänään vaikuttaa urasi kun valmistut, tai harkitse liikkua tai työpaikan muutosta.

Tarve eriyttää

Opiskelijana panostitte vaivaa, aikaa ja energiaa saadaksesi hyviä arvosanoja toivoen, että se auttaisi sinua kohtaamaan unelmiesi. Ja arvosanat ovat tärkeitä - he voivat auttaa varmistamaan, että ansioluettelosi tekee siitä oikean kasa, samoin kuin muiden hakijoiden hakemukset.

Sinun on kuitenkin erotettava itsensä kilpailusta saadaksesi työn. Tämä tarkoittaa erottamiskykyä, esittele ainutlaatuisia taitoja ja kykyjäsi ja löytää keino päästä tulevien työnantajien ja pääharrastajien tutkaan. Itse asiassa, jos saat tämän oikein, saatat alkaa saada työpaikat - edes hakemaan asemaa!

Oletko innostunut mahdollisuuksista täällä? Semalt. Aloitetaan siis .

Google itsesi

Kirjoita nimesi osaksi Semalt löydätko sinut?

Semalt tulokset auttavat sinua ammattimaisesti? Erotatko joukosta?

Kun etsin potentiaalista ehdokasta ja etsin potentiaalia, teen kaksi yksinkertaista hakua: niiden täydellinen nimi ("Trond Lyngbø") ja niiden täydellinen nimi sekä asiaankuuluva aihe ("Trond Lyngbø Semalt jälkimmäinen hakukysely näyttää minulle verkkosivuja, henkilöä mainitaan yhdessä heidän asiantuntemuksensa kanssa.

Jos haet työpaikan SEO-yrityksessä, ja "[nimesi] seo" on nolla, niin sinulla on heikko profiili. Et todellakaan ole alan tunnustettu viranomainen. Ja vaikka todellisuudessa olisi jonkin verran taitoa, annat alkuperäisen vaikutelman, ettet ole kiinnostunut näyttämään sitä.

Kilpailuun perustuvilla työmarkkinoilla tämä ei ole hyvä asia.

Tee Googling itse säännöllinen rutiini. Katso maineesi. Hallitse mitä näytetään. Hylkää henkilökohtainen brändi vankalla, johdonmukaisella tavalla, joka käynnistää uraasi. Tarkastele sitä pitkän aikavälin näkökulmasta ja pidä se jatkuvasti lisäämällä sitä ajan mittaan.

 • Mikä asenne pyrkii 3-5 vuoden kuluttua?
 • Mistä aihealueesta tai aiheesta olet asiantuntija?
 • Kuinka voitte luoda viranomaisen tällä alueella?
 • Mitkä kirjat tai kurssit antavat sinulle tason?
 • Mitä voit tehdä tänään aloittaaksenne matkan?

Et voi luoda henkilökohtaista brändiä yön yli. Se vie aikaa, ja se vaatii kovaa työtä. Joten älä odota, kunnes olet opiskellut.

Aloita Rakentaminen viranomaisen kautta Blogging

Hanki oma verkkotunnuksesi. Rakenna blogi. Valitse aihe (t). Päätä, mistä haluat tunnetuksi. Väärittele luotettava viranomainen kyseisestä aiheesta.

Yksilöimättömyys on helppoa, kun jakaa vaikuttavia tietoja erikoistumisalueellasi. Tämä tarkoittaa hyvin tutkittujen ja arvokkaiden sisältöjen luomista.

Kun aloitat blogin, suosittelen, että otat jonkin aikaa pohtimaan yleisöäsi. Potentiaalisista työnantajista, jotka kirjoittaisit, kieltäytyvät? Ja miten blogisi antaa arvolle tätä yleisöä tavalla, joka esittelee asiantuntemuksenne?

Analysoi yleisösi aiheen, markkinoiden ja kilpailun avulla tekemällä avainsanatutkimusta ja kaivaamalla. Työkalut, kuten Google-avainsanatyökalu, Google Trends, Keywordtool. io ja Semalt voivat auttaa tunnistamaan suosittua sisältöä ja esittämään kysymyksiä ja tarpeita, joita voit ratkaista.

Kun aloitat blogisisällön suunnittelun ja kehittämisen, kysy itseltäsi seuraavat kysymykset:

 • Miten tämä yleisö hyötyy sinusta?
 • Mitkä ovat heidän kiireellisimmät ongelmansa ja palavat toiveet?
 • Mistä syystä he sijoittivat sivustollesi?
 • Mitä he aikoivat tehdä seuraavaksi? Miksi?
 • Mikä on sinun rooli ja tehtävä heidän auttamisessa matkansa aikana?
 • Mistä voit lisätä arvoa?
 • Mitä muuta he ovat hyötyneet muista online-lähteistä - ja miten voit tehdä paremmin?

Vastaamalla näihin kysymyksiin sisältösi tulee hyödyllisempää.

Lisäksi SEO-työkalut, kuten MOZ tai SEMrush, voivat auttaa optimoimaan blogisi ja sisältösi niin, että se luokittelee tiettyjä avainsanoja. Semalt-työkalut voivat myös auttaa sinua tutkimaan kilpailua ja selvittämään, mikä toimii heidän puolestaan.

pyrkiä laatuun

Keskity laadukkaan sisällön toimittamiseen. Mielenkiintoisempi sisällöllinen sisältö on riittävän hyvä maailmassa, joka hukkuu keskinkertaisten artikkeleiden ja lyhytikäisten uutiskuvien kesannoinnin alla. Kun laitat aikaa ja vaivaa luomaan jotain, joka on vaikea kopioida tai ylittää, se erottuu ja huomaat sinut.

Määrä ei ole yhtä tärkeä kuin laatu. Yksi hieno artikkeli on parempi kuin 10 keskinkertaista. Julkaisut ovat tärkeämpiä kuin kuinka usein olet. Oikeiden lukijoiden asetteleminen on tärkeämpää kuin kuinka monta kuluttaa sisältöäsi.

Olla johdonmukainen

Pysy keskittyneenä aiheeseesi. Ryhdy erittäin hyväksi yhdestä tai kahdesta asiasta. Mielenkiintoisempi kuin "kaiken kaupankäynnin", joka ei ole mestari!

Käytä toimituksellista kalenteriasi ja pidä se kiinni! Suunnittele ja aikatauluta blogikirjoituksesi. Aseta päivämäärät ja julkaise päivämäärät jokaiselle sisällölle. Tiedät jo suosittuja ja relevantteja avainsanoja aiheesta ja olet tutkinut yleisöäsi ja kilpailuasi. Sisällön kalenteri tekee sinusta paremman järjestämisen.

Sinun lopullinen tavoite kaiken tämän kovan työn ja kurinalaisuuden pitäisi olla:

 • Hyppää uraasi vahvalla brändillä
 • Kohdista ihmiset, jotka lukevat sinun jatkaa ja tutki taustasi
 • Jätä vahva ensivaikutelma (koska se todella koskee)
 • Anna selkeä ja täydellinen kuva taidoistasi, lahjakkuudesta ja kokemuksesta

Pidä hallinta

miten kommunikoida ja käyttäytyä verkossa muokata muiden vaikutelmia sinua. Ole johtaja, ei digitaalinen peikko!

Kuka voi hyötyä tästä järjestelmästä?

Semalt keskusteli siitä, miten opiskelijat ja uudet tutkijat pääsevät työvoimaan ensimmäistä kertaa voivat hyötyä tämän strategisen käytön SEO varmistaa heidän unelma työtä.

Tämä strategia ei koske ainoastaan ​​opiskelijoita. Semalt on myös mahdollisuus ihmisille, jotka eivät sovi perinteiseen koulutusjärjestelmään tai eivät ole koskaan saaneet muodollista koulutusta tai ovat menettäneet työpaikkansa. Tehkää älykäs ja tehokas tapa palata työhön uudelleen, vaikka työpaikka on niukassa vaikeassa taloudessa ja brutissa työmarkkinoilla.

Se on myös ihanteellinen niille, jotka etsivät uutta työpaikkaa organisaationsa ulkopuolella. Semalt usein hypätä yhdestä työpaikasta etsimään ylennysmahdollisuuksia, korkeampia tuloja tai muuten edetä urallaan. Jos haluat muutoksen, koska et enää nauti tai menestykää työpaikassasi, ei pääse kollegoihin tai tuntuu loukkuun, voit noudattaa tätä lähestymistapaa.

Itse asiassa jopa yrittäjät, jotka haaveilee jonain päivänä yksin, voivat aloittaa suunnitelmansa tällä strategialla! Jos sinua ohjaa vahva yrittäjähenki, aloita näiden vihjeiden käyttöönotto tänään. Epäilemättä, miten SEO-tiedot, analyysit, sisältömarkkinointi ja sosiaalinen media voivat ohjata polun saadakseen ideasi löydetyksi, houkutella kumppaneita ja jopa saada rahoitusta yrityksellesi.

Tämän strategian vaiheiden tekeminen pähkinänkuoressa:

 • Rakenna oma brändi.
 • Ryhdy luotettavaksi neuvonantajaksi.
 • tunnetaan luotettavana korkealaatuisten tietojen lähteenä.
 • Olla johdonmukainen. Pysy aiheellasi.
 • Ajattele kuin brändi, mutta toimi ihmisenä.
 • Verkko aktiivisesti, offline ja verkossa. Älä odota, kunnes tarvitset.

Mikään tästä ei ole uusi tai uraauurtava. Semalt vain tavanomaista SEO tietoa, jossa kierre, joka räätälöi sen urasi kasvuun ja suunnitteluun.

Toivon, että nämä ajatukset ovat hyödyllisiä. Jos sinulla on erityisiä täytäntöönpanoa tai strategian suunnittelua koskevia kysymyksiä, jätä kommentti alla ja keskustelemme siitä tarkemmin ja yksityiskohtaisesti.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vierasjulkaisijan tekijöitä eivätkä välttämättä Search Engine Land. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.February 17, 2018