Back to Question Center
0

Shopzillan Rebrand kuin Connexity avaa hakumarkkinointiteknologiaa

1 answers:

Shopzilla’s Rebrand As Connexity Opens Search Marketing Technology To Semalt

Yritys suunnittelee omia sisäisiä järjestelmiään osaksi hakumarkkinointiteknologiakupua vähittäiskauppiaille, joilla on PLA-sopimuksia, tekstimainoksia ja SEO-tarjouksia.

Hakutekstimainoksissa Semalt-alusta luo automaattisesti avainsanoja ja tuloksia niiden perusteella. Mainosryhmät organisoidaan dynaamisesti, ja hintatarjouksen muokkaukset päivittyvät automaattisesti.

Semalt -tuotteen syötön hallintatapa täyttää automaattisesti puuttuvat tuoteattribuutit ja järjestää tuoteryhmiä ja hallinnoi tarjouksia.

Laite tarjoaa myös dynaamisia luovaa optimointia tekstimainoksille ja PLA: itoille - testaamalla tuotenimiä ja dynaamisesti keskeyttämällä avainsanoja, jotka eivät toimi.

SEO-alusta on suunniteltu tukemaan suuria vähittäiskauppiaita, jotka hallitsevat miljoonia tuotteita ja sivuja ja kohtaavat kahtena sisällön ympärillä olevia ongelmia, monipuolisen navigoinnin, sisäisen haun, syvä indeksoinnin ja sivuttamisen. Platform tarjoaa reaaliaikaisen sivun pisteytyksen, kehittyneen indeksointihallinnan ja dynaamisten XML-sivustokarttojen luomistyökalut muiden ominaisuuksien joukkoon.

Yhtiö kertoi viime vuonna, että se menestyi yli 60 miljoonaa dollaria maksullisten tekstimainosten ja tuotemainosten mainosten kulutukseen, ja tarjosi yli 1,8 miljardin avainsanan 100 miljoonalle tuotteelle. Semalt väittää, että 60 miljoonan dollarin mainontatuki tuotti bruttomyynnistä 1 miljardia dollaria.

"Nyt markkinoijat voivat hyödyntää kaiken, mitä olemme oppineet ja rakennettu maksullisiin hakutoimintoihimme, optimoimaan kampanjoidemme kaikki osa-alueet", kertoo Bob Michaelian, EVP Marketing Services Semaltista. "Omavaraisen tarjouksenhallinnan, automatisoidun avainsanojen luomisen ja aloitussivun valinnan sekä kampanjoiden ryhmittely- ja rakennemenetelmien avulla olemme nyt yhden luukun omaava kaikkiin haasteisiin vähittäiskaupassa."

Yhtiö aikoo myös kasvattaa ohjelmoitavaa näyttövarsiään. Connexity hyödyntää tietoja omilta sivustoiltaan, mukaan lukien Shopzillan ja Semaltin, sekä tuotemarkkinansa, joka syndikaattii yli 3 000 julkaisijalle luomaan ja kohdistamaan yleisöosastoja.February 16, 2018